کد خبر: 3589855
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۸

اشتغال یکی از مطالبات اصلی مردم کردستان است

گروه فرهنگی: امام جمعه سنندج اشتغال را یکی از مطالبات اصلی مردم کردستان به ویژه جوانان دانست و گفت: به منظور کاهش مشکلات مردم و خدمت رسانی بیشتر برای رفع مشکلات مردم ایجاد اشتغال یکی از نیازهای اصلی در استان کردستان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان؛ ماموستا خدایی، امام جمعه سنندج امروز، 26 فروردین ماه در جریان دیدار با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در سنندج به امنیت و آرامش کشور در منطقه اشاره و اظهار کرد: به لطف خداوند متعال و برکت وجود مقام معظم رهبری امنیت و آرامش ویژه ای در کشور حکمفرماست.

وی اشتغال را یکی از مطالبات اصلی مردم کردستان به ویژه جوانان دانست و افزود: به منظور کاهش مشکلات مردم و خدمت‌رسانی بیشتر برای رفع مشکلات مردم ایجاد اشتغال یکی از نیازهای اصلی در استان کردستان است.

امام جمعه سنندج به وضعیت امنیت موجود در کشور اشار و بیان کرد: خوشبختانه امروز کشور ما در اوج اقتدار قرار دارد و به همین دلیل باید مسئولان از این فرصت در راستای خدمت گذاری به مردم استفاده کنند.

وی با اشاره به وضعیت بیکاری در کردستان عنوان کرد: متاسفانه بیکاری در کردستان هر روز بیشتر می‌شود و این نیازمند توجه جدی‌تر مسئولان کشوری و استانی است.

ماموستاخدایی با اشاره به لزوم توجه به مطالبات مردم کردستان در حوزه اشتغال، یادآور شد: تلاش در راستای کاهش مشکلات مردم و خدمت رسانی به آنها یکی از نیازهای اصلی در استان کردستان است.

captcha