حجتالاسلام علی بنیعلی، مسئول اداره مهارتافزایی مرکز خدمات حوزههای علمیه در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: اولین دوره این مسابقات در سال 94 با محوریت حفظ قرآن کریم برگزار شده بود و مسابقات سال 95 اختصاص به مفاهیم قرآن کریم داشت و این مرحله نیز در واقع ادامه مسابقات سال گذشته است.
وی افزود: این مسابقات ابتدا در سطح استانهای مختلف با حضور حدود 5 هزار نفر از همسران و فرزندان طلاب برگزار شده و در نهایت 239 نفر به این مرحله یعنی کشوری راه یافتهاند و روز 31 اردیبهشت ماه به صورت کتبی در قالب 50 سؤال تستی و دو سوال تشریحی به رقابت میپردازند.
بنیعلی ادامه داد: این مسابقات در چهار مقطع سنی از 9 تا بالای 18 سال در حال برگزاری است و محدودیتی برای طلاب غیرایرانی و اهل سنت نیز ندارد.
وی با بیان اینکه سوره های حمد، اخلاص، حجرات، نور، مؤمنون و یوسف منبع مسابقه برای مقاطع و مراحل دوگانه مسابقات است، اظهار کرد: منبع مورد آزمون، براساس تفسیر نور در مرحله استانی و در مرحله کشوری براساس تفسیر نمونه است.
بنی علی تصریح کرد: مراسم اختتامیه و تجلیل از نفرات برتر این دوره از مسابقات نیز روز جمعه اول اردیبهشتماه در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران و با حضور مدیران و مسئولان حوزوی برگزار خواهد شد.
وی افزود: این مسابقات با هدف شناسایی استعدادهای برتر قرآنی در میان خانواده طلاب همچنین ارتقای انگیزه انس با قرآن و تقویت معنویت در میان خانوادههای طلاب حوزههای سراسر کشور برگزار میشود.