کد خبر: 3590545
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۱

حفظ سوره‌های واقعه و نازعات در سال تحصیلی 97- 96 در رامشیر

گروه فعالیت‌های قرآنی: سوره‌های واقعه و نازعات جهت اجرای چهارمین سال طرح حفظ سوره‌های قرآن در شهرستان رامشیر تعیین شده است و بخشنامه اجرایی آن از هم‌اکنون به تمام مدارس شهرستان ارسال شده است.

علی شریفی، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان رامشیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از ارسال بخشنامه حفظ سوره‌های واقعه و نازعات به مدارس این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه حفظ سوره‌های قرآن به مدت سه سال است که در مدارس این شهرستان در حال برگزاری است، افزود: در این طرح دانش‌آموزان و فرهنگیان شهرستان رامشیر در طول سال تحصیلی یکی از سوره‌های قرآن را حفظ خواهند کرد.

شریفی با اشاره به اینکه جهت اجرای چهارمین سال این طرح حفظ سوره واقعه برای مقطع متوسطه اول و دوم و حفظ سوره نازعات برای مقطع ابتدایی تعیین شده است، گفت: بخشنامه اجرای این طرح برای تمام مدارس جهت اجرا در سال تحصیلی 97- 96 ارسال شده است.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان رامشیر با بیان اینکه این بخشنامه‌ها جهت برنامه‌ریزی مدارس جهت اجرای این طرح و اطلاع دانش‌آموزان از سوره‌های تعیین شده، دراین زمان ارسال شده است، افزود: به دانش‌آموزان متقاضی جهت شرکت در این طرح گفته خواهد شد که حفظ سوره‌ها را در تعطیلات تابستان آغاز کنند.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال تحصیلی 97- 96 بیش از 700 دانش‌آموز و 50 همکار فرهنگی در این طرح شرکت کنند.

شریفی ادامه داد: در سال‌های گذشته سوره‌های نبأ، انسان و مُلک توسط دانش‌آموزان و همکاران حفظ شده است.

captcha