به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیتالله علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح در بزرگراه امام خمینی(ره) کرمانشاه گفت: نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران امروز برای بسیاری از کشورهای جهان به الگو تبدیل شده است.
وی افزود: ارتش شجره طیبه و منحصر به فرد است و نیروهای مسلح ایران اکنون در کشورهای جهان نمونه و الگو است.
آیتالله علما با بیان اینکه ارتش ایران دارای ویژگی است که هیچ یک از ارتشهای جهان از آن برخوردار نیستند، اظهار کرد: انقلابی و مکتبی بودن مهمترین ویژگی ارتش ایران است.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: ارتش جمهوری اسلانی ایران از ابتدای انقلاب تاکنون با تشکیل نیروهای سهگانه و با شخصیتهای برجسته مانند شهید صیادشیرازی تمامی ماجراهای توطئه آفرین علیه ایران را بهخوبی خنثی کرده است.
آیتالله علما افزود: ما باید پاسدار انقلاب و ادامه دهنده راه شهیدان باشیم.