به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمد ناصری، دبیر جشنواره چهاردهمین جشنواره کتب آموزشی و تربیتی ویژه کتابهای قرآنی در مراسم اختتامیه این رویداد اظهار کرد: این جشنواره نوع نگاه ویژه رئیس سازمان به کل فرایند کتب و به ویژه کتب قرآنی است. آموزش و پرورش در کنار شناسایی و گردآوری آثار این حوزه درصدد است تا فهرست این آثار را در اختیار مدارس قرار دهد و از امسال این آثار در 100 مدرسه معرفی شود.
ناصری با اشاره به اینکه از 600 اثر رسیده به دبیرخانه، 313 اثر مناسب این جشنواره بوده است، گفت: این آثار از 77 ناشر به دبیرخانه رسید که 14 برگزیده در دو بخش معرفی و تجلیل شدند.
وی با اشاره به رونق بازار کتب کمکدرسی و تبلیغاتی که از این آثار حمایت میکند، اظهار کرد: متأسفانه ذائقه دانشآموزان بیمارگونه شده است و اولیای دانشآموزان نیز به این سمتوسو گرایش پیدا کردهاند و همین موضوع سبب شده که شیرینی خواندن کتاب از بین برود.
ناصری تأکید کرد: بازار کتب قرآنی باید سامان یابد و کتب قرآنی در این بازار بهوفور عرضه شود تا بتواند با رقابت بسیار مقابله کند. و اینجا این سؤال مطرح است که آیا تنها 77 ناشر باید به قرآن ادای دین کنند که بیشتر آنها نیز شهرستانی بودند و حدود 33 درصد کل آثار تولیدی از قم بود.
وی اظهار کرد: سهم کتب قرآنی در حوزه کودک و نوجوان از میان کتب آموزشی و کمکآموزشی برابر 105 کتاب بوده است. باید توجه داشت که تکرار مکررات مفاهیم قرآنی و بیتوجهی به نیاز مخاطبان از آفات این حوزه است.