کد خبر: 3593170
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۹
عضو خبرگان رهبری:

مسابقات بین‌المللی قرآن از مصادیق رعایت حقوق و آزادی زنان در نظام است

گروه مسابقات: نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری بی‌حجابی و ارتباط با نامحرم را باعث سقوط شخصیت زن توصیف کرد و گفت: برگزاری مسابقات بین المللی قرآن از مصادیق آزادی زنان است نه آنچه غرب می گوید.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری اولین مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اتهام بی‌توجهی به قرآن که طرفداران و پیروان اهل بیت(ع) در کشورهای دیگر قبل از انقلاب به شیعیان ایرانی وارد می‌کردند، گفت: بعد از انقلاب اسلامی توجه خوبی به قرآن کریم در قشر برادران و خواهران انجام شد به گونه ای که از آن‌ها پیشی گرفته‌ایم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اکنون در سراسر جهان اسلام مسلمانان می‌دانند که جمهوری اسلامی در عمل به قرآن کریم سرآمد است و در قرائت هم از آنان پیشی گرفته و اکنون هزاران حافظ قرآن پرورش داده است.
آیت‌الله طباطبایی‌نژاد برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بانوان را دلیلی بر اثبات توجه جمهوری اسلامی ایران به قرآن خواند و ابراز داشت: همه می‌دانیم که خواهران در زمینه صوت، مفاهیم، تفسیر و حفظ، توجه خاصی به قرآن مجید دارند ولی مسابقات بین‌المللی عرصه‌ای است تا مسلمانان و شیعیان جهان هم با توانایی‌های بانوان ایرانی آشنا شوند و فعالیت‌های جمهوری اسلامی را در این زمینه بشناسند.
وی با اشاره به توجه اسلام و مذهب تشیع به حقوق زن تصریح کرد: مسئولان مسلمان ما از جهت دین‌داری به حقوق زنان توجه ویژه‌ای دارند اما در این بحث مصداق حقوق زن برای عده‌ای مشخص نیست و آن‌ها که به محدودیت‌های زن در جامعه ایراد می‌گیرند نمی‌دانند که حقوق زن چیست.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: برخی فکر می‌کنند اگر زنان بدون حجاب باشند و بتوانند با هر کسی ارتباط داشته باشند حقوق زن رعایت شده است در حالی که این‌ها نابود کردن و فانی کردن زن است؛ وقتی کسی به این شیوه پیش رود به جایی می‌رسد که مانند روال عادی دنیای غرب، زن آلت دست و کالایی به سبک روز در دست جامعه می‌شود. گفتنی است، اولین مسابقات بین المللی قرآن بانوان از سوم تا پنجم اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.
captcha