به گزارش
خبرگزاري بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، عین اله صادقی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین، ظهر امروز در آیین اختتامیه ششمین جشنواره نوجوان سالم گفت: از یکم تا 7 اردیبهشت ماه به نام هفته سلامت و نشاط نامگذاری شده است، نشاط و سلامت در مدارس از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی افزود: در سه ساله اول تحصیلی باید مهارت های پایه در حوزه سلامت و بهداشت به دانشآموزان آموزش داده شود و در سایر پایه آموزش مهارتهای اجتماعی مهم و دارای اولویت آموزش و پرورش است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش قزوین عنوان کرد: سه مسأله مهم در خانواده بسیار مهم است، کارکردهای حقیقی خانواده، ارتقای دانش، مهارت نه گفتن وکنترل خشم بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.
صادقی بیان کرد: 52 هزار و 460 نفر از دانش آموزان استان تحت پوشش برنامه های سلامت قرار گرفته اند و بیش از ۱۷ هزار دانشآموز در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تحت آموزش قرار گرفتهاند.
وی عنوان کرد: برگزاری همایشهای آسیبهای اجتماعی طلاق در نواحی یک و دو قزوین از دیگر برنامه های این حوزه بود که اجرا شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش قزوین در سال گذشته ۱۲ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره نوجوان سالم ارسال شده است، گفت: این جشنواره با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و در محورهای پیشگیری از گرایش به مواد مخدر، روانگردان و سوء مصرف مواد مخدر و پیشگیری از گرایش به خشونت برگزار شد.
منبع: روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین