کد خبر: 3594112
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳

محدودیتی در ارسال آثار ضبط شده گروه‌های استانی تواشیح و همخوانی وجود ندارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان گفت: آثار تواشیح و همخوانی مسابقات استانی قرآن پس از ضبط برای داوری متمرکز به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال می‌شود و محدودیتی در تعداد ارسال آثار وجود ندارد.

حجت‌الاسلام مرتضی فرهادی‌نژاد، معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: به منظور شرکت گروه‌های تواشیح خوزستانی برای ارسال اثر به این مسابقات اطلاع‌رسانی لازم انجام شده است.

وی ادامه داد: گروه‌هایی که قصد شرکت در مسابقات را دارند در آماده‌سازی خود برای ضبط اثر هستند. همه گروه‌های تواشیح با سازمان اوقاف و همچنین دیگر گروه‌ها در ارتباطند و از نحوه شرکت در مسابقات و زمان ارسال اثر مطلع هستند. گروه های جدید هم که می‌خواهند در این عرصه حضور داشته باشند در ارتباط با دیگر گروه‌ها از روند کار مطلع شده‌اند.

وی ادامه داد: مسابقات در مرحله استانی برگزار می‌شود بدین ترتیب که گروه آثار آماده شده خود را در دو بخش تواشیح و همخوانی با حضور ناظر سازمان اوقاف و امور خیریه ارائه می‌دهد. اثر ارائه شده باید در شش دقیقه تدوین شده باشد.

فرهادی‌نژاد گفت: آثار بدون هر گونه ویرایش، تدوین و ادیت به صورت زنده و با سیستم صوتی مسابقات استانی قرآن ضبط شده و برای داوری متمرکز به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال می‌شود. هر تعداد آثار ضیط شده از سوی گروه‌های خوزستانی که به سازمان معرفی شود برای داوری پذیرفته خواهد شد و محدودیتی در تعداد ارسال آثار وجود ندارد.

captcha