کد خبر: 3595330
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۴
معاون پرورشی و فرهنگی قزوین خبر داد:

حضور 627 دانش‌آموز در مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی قزوین از حضور 627 دانش‌آموز دختر دوره متوسطه در مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز خبر داد.

حجت‌الاسلام علی انصاری معاون پژوهشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز گفت: 627 دانش‌آموز دختر دوره متوسطه مدارس استان در مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز شرکت کردند.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری، سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز برگزار می‌شود که در این دوره از مسابقات دانش‌آموزان پسر و دختر و فرهنگیان خواهر و برادر حضور دارند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش قزوین عنوان کرد: مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه در روز 10 اردیبهشت‌ماه برگزار شد که 342 دانش‌آموز از 14 ناحیه و منطقه استان به رقابت پرداختند.
حجت‌الاسلام انصاری بیان کرد: مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره دوم متوسطه نیز در روز 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شد که در این مسابقات 285 دانش‌آموز از 14 ناحیه و منطقه استان حضور داشتند.
وی تأکید کرد: در پایان هرروز برگزاری مسابقات بالغ‌بر 85 دانش‌آموز برگزیده مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.
حجت‌الاسلام انصاری افزود: مسابقات قرآن شامل رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ عمومی و حفظ ویژه و مفاهیم است، مسابقات عترت نیز در رشته‌های نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و مسابقات نماز در رشته‌های احکام و انشای نماز برگزار می‌شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش قزوین در پایان گفت: مسابقات دانش‌آموزان پسر دوره اول و دوم متوسطه به ترتیب در روز 12 و 13 اردیبهشت‌ماه و مسابقات فرهنگیان در روز 14 اردیبهشت‌ماه در کانون فرهنگی تربیتی رشد مینودر برگزار می‌شود.
منبع: روابط عمومی آموزش و پرورش
captcha