کد خبر: 3595794
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲

دائرة‌المعارف بزرگ شعرای ارومیه گردآوری می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول فرهنگ‌سرای حاجی پیرلو با بیان اینکه شرح احوال ۳۰۰ شاعر بررسی می‌شود، گفت: دائرة‌المعارف بزرگ شعرای ارومیه گردآوری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از آذربایجان غربی، احمد اسدی مسئول فرهنگ سرای حاجی پیرلو روز گذشته 12 اردیبهشت ماه در نشست کارگروه تخصصی شعر و ادب فرهنگ سرای حاجی پیرلو در این باره و در خصوص ضرورت گردآوری آثار و اشعار شعرا و ادبای ارومیه گفت: بسیار ضروری است که دائرة‌المعارفی از شعرای متوفی و در قید حیات ارومیه گردآوری شود و امروزه یکی از نیازهای اصلی جامعه شعر و ادب ارومیه همین موضوع می‌تواند باشد.
وی در این نشست که با حضور صاحب نظران عرصه شعر برگزار شد، افزود: از این رو با توجه به تشکیل کانون تخصصی شعر و ادب در فرهنگ سرای حاجی پیرلو و حضور نخبگان و هنرمندان عرصه شعر و ادب در برنامه‌های فرهنگ سرا و در کارگروه‌های ویژه فرهنگ سرا، طی مشورت با اساتید این رشته تصمیم به گردآوری و تألیف دائرة‌المعارف شعرای ارومیه از ابتدا تاکنون گرفته شده است.
مسئول فرهنگ سرای حاجی پیرلو اظهار کرد: ما در قالب فرهنگ سرای حاجی پیرلو و کانون شعر و ادب آن در مرحله اول این کار را به صورت گردآوری پیگیری و ادامه خواهیم داد که جز کارهای شاخص و برجسته این فرهنگ سرا برای تاریخ ادبیات ارومیه می‌تواند محسوب شود.
وی یادآور شد: طی پیش بینی‌های اولیه باید اشعار و شرح احوال نزدیک به ۳۰۰ شاعر را گردآوری و بررسی کنیم که به نوبه خود کار بسیار عظیمی است که در مرحله دوم و در صورت چاپ و ارائه به مردم، فاخرترین اثر مکتوب در حوزه شعر و ادب ارومیه می‌تواند باشد که امیدواریم به این مرحله نیز بتوانیم اثر مذکور را برسانیم.
اسدی با بیان اینکه آثار شعرا در همه سبک‌ها و قالب‌ها از جمله شعر عروضی، هجایی، نو و ... بررسی می‌شوند، تصریح کرد: اکثر این شاعران از زمان صفویه تاکنون را شامل خواهند شد که بسیاری از چهره‌های جدید شعر و ادب را به شهروندان معرفی خواهیم کرد. 
captcha