کد خبر: 3595891
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
جنتی عنوان کرد:

آموزش و پژوهش‌های قرآنی؛ بال‌های ترویج فعالیت‌های قرآنی میان دانشگاهیان پزشکی

گروه سلامت: به اعتقاد رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی مراغه ترویج معارف قرآنی در میان دانشجویان علوم پزشکی از طریق آموزش، پژوهش و فعالیت‌های تبلیغی مؤثر است.

علی جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی مراغه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه قرآن بزرگ‌‏ترین هدیه الهی برای هدایت انسان‌ها و البته گرانبهاترین میراث معنوی در میان مسلمانان است؛ اظهار کرد: تمسک به این موهبت گهربار و ارزشمند باعث اعتلای کرامت و عزت بشریت است.
وی افزود: ترویج معارف و مکارم قرآنی در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی قرآنی و سلامت به عنوان دو بال برای رشد و تعالی دانشجویان در کنار هم (مثل آموزش و پرورش) ضرورتی انکار ناپذیر است و به خودسازی و تعالی دانشجویان کمک خواهد کرد.
جنتی عنوان کرد: برنامه‌ریزی جذاب و تشویق‌کننده در محیط دانشگاهی، قشر جوان را در مسیر ترویج آموزه‌های قرآنی و عمل به آنها مصمم می‌کند. برگزاری کلاس‌های و کارگاه‌های قرآنی، برگزاری کرسی‌های تلاوت و سخنرانی‌ها معرفت‌افزایی با دعوت از افراد شاخص و چهره‌های شناخته‌شده کشوری، برگزاری مسابقات متنوع قرآنی و برپایی نمایشگاه‌های مختلف در این زمینه از دیگر مواردی هستند که موجب ترویج معارف قرآنی و پررنگ‌تر شدن آن در میان قشر دانشگاهی می‌شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه همچنین با اشاره به برگزاری بیست و دومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، عنوان کرد: به نظر می‌رسد که این جشنواره از نظر شکلی بسیار موفق بوده و نهادینه کردن رفتارهای قرآنی با ترویج و تشویق رفتارهای قرآنی در ترویج این رفتارها، موثر خواهد بود و با روش‌های تشویقی می‌توان به اعتلای برنامه‌های قرآنی کمک کرد.
وی یادآور شد: ۶۲ نفر از دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی مراغه در این دوره از جشنواره شرکت کرده‌اند که نسبت به دوره‌های پیش رشد بسیار چشمگیری در این زمینه داشته‌ایم.  

captcha