روحالله بابایی، مسئول توزیع و فروش آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به روند چاپ کتاب در این مرکز گفت: آثار تخصصی پژوهشگاه توسط اعضای هیئت علمی این مرکز نوشته و منتشر میشود؛ البته برخی از آثار نیز توسط نویسندگان خارج از مرکز به رشته تحریر درمیآید.
وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه دو غرفه در بخش دانشگاهی و عمومی دارد، عنوان کرد: بیش از 370 اثر در دو بخش نمایشگاه عرضه کردهایم که آثار چاپ نخست حدود 40 عنوان میشود که برای نخستین بار در نمایشگاه ارائه شدهاند. در این میان، کتابهای درسی پرفروشتر بودهاند که «اصول فقه کاربردی» از آن جمله است.
بابایی با اشاره به تخفیف 15 درصدی برای آثار این انتشارات گفت: البته برای کتابهایی که هزینه خرید آنها بالاست، تخفیف 20 درصد در نظر گرفته شده است. در این میان کتابهای عمومی هم ارائه شدهاند که «تربیت فرزند» و «تربیت دینی» از آن جمله به شمار میآید.
وی، بیشتر کتابهای این انتشارات را تخصصی برشمرد که برای رشتههای دانشگاهی علوم انسانی تدریس میشود و اظهار کرد: «تجربه دینی در فرهنگ اسلامی»، »انسان، کنششناسی هرمنوتیکی»، «ویژگیهای وظایف مدیران در نهجالبلاغه»، «رفتارشناسی در نهجالبلاغه»، «تحلیل نظریه تاثیر ارزشهای غیرواقعی بر ایجاد بحران مالی جهانی» و «اوراق منفعت» از جمله آثار تخصصی پژوهشگاه است.
بابایی همچنین درباره کتب علوم قرآنی این پژوهشگاه گفت: بیش از 35 اثر در این حوزه منتشر کرده و در نمایشگاه عرضه کردهایم که از آن جمله میتوان به «روششناسی ترجمه قرآن»، »بررسی مکاتب تفسیری»، »آسیبشناسی جریانهای تفسیری»، »روش تفسیر قرآن»، «تفسیر موضوعی قرآن»، »تحلیل زبان قرآن» و ... اشاره کرد.