کد خبر: 3597375
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
سردار غلامی:

اقتصاد مقاومتی پایدار با حضور مردم محقق می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: با حضور مردم می‌توان به یک اقتصاد مقاومتی مردمی پایدار رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، سردار نعمان غلامی، رئیس بسیج سازندگی کشور، صبح امروز دوشنبه 18 اردیبهشت ماه در همایش سالروز جهاد سازندگی و تجلیل از گروه‌های برتر جهادی استان زنجان که به مناسبت سالروز تاسیس بسیج سازندگی برگزار شده بود، اظهار کرد: حرکت جهادی و خدمت‌رسانی، از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

سردار غلامی با اشاره به اینکه شاخصه‌های انقلاب اسلامی با محوریت دین و ارزش‌های دینی شکل گرفته است، تصریح کرد: حضور آگاهانه مردم با تکیه به این ارزش‌ها موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد و امروز نیز با تکیه بر همین معیارها می‌توانیم از همه گردنه‌های سخت عبور کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه همه ظرفیت‌های خدادادی از جمله آب و خاک و تجربه و الگوهای کارآمد مردمی که برگرفته از متن ارزش‌های الهی است در کشور وجود دارد، تاکید کرد: حضور مردم و گروه‌های جهادی در صحنه امروز هم بارزترین و شاخص‌ترین جریان محقق‌کننده اهداف عالی نظام اسلامی است و این نیروها در آبادانی کشور نقش ویژه‌ای ایفا می‌کنند.

سردار غلامی با اشاره به اینکه تلاش برای حل مشکلات مردم سیره ائمه اطهار(ع) است و نظام اسلامی امتداد تفکر اهل بیت(ع) است، تصریح کرد: اگر این ویژگی از انقلاب اسلامی گرفته شود دستیابی به اهداف خیلی سخت است در حالی که با حضور مردم می‌توان به یک اقتصاد مقاومتی مردمی پایدار رسید.

سردار غلامی با بیان اینکه امروز جهادگران به تکلیف و رسالت خود در امتداد خون شهدا عمل می‌کنند و این امر نشان می‌دهد که جریان مجاهدت و مردانگی و پاسداری از انقلاب اسلامی همچنان وجود، گفت: گروه‌های جهادی شاخص ترین نیروها در معرفی چهره های انقلابی و ارزشی هستند چرا که این جوانان از زندگی خود می گذرند تا مشکل کشور را حل کنند.

رئیس بسیج سازندگی با اشاره به اینکه حل مشکلات اقتصادی کشور بسیار راحت‌تر از سختی های دوران دفاع مقدس است، افزود: در هشت سال دوران دفاع مقدس دشمنان به امکانات و تجهیزات پیشرفته مجهز بودند اما با حضور مردم و طراحی الگوهای برگرفته از ائمه اطهار در این دوران توانستیم امکانات دشمن را دور زده و پرچم آزادی و سربلندی را در عالم برافراشته کنیم و امروز با تکیه بر مشی ائمه اطهار و مبانی دینی می‌توانیم در عرصه اقتصادی نیز حضور موفق داشته باشیم.

همچنین در این مراسم، فرهاد امندی، رئیس بسیج سازندگی استان زنجان اظهار کرد: طی سال گذشته 9613 نفر از بسیجیان اقشار مختلف استان در قالب گروه‌های جهادی به سطح روستاها و مناطق محروم اعزام شدند و در سالجاری نیز طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در نظر داریم این تعداد به 16 هزار و 700 جهادگر افزایش پیدا کند و همچنین 1100 نفر در بحث اقتصاد مقاومتی در سطح استان تحت پوشش قرار گیرند.

امندی با اشاره به اینکه فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه اقتصاد مقاومتی در سه زمینه ارائه آموزش، ارائه تسهیلات و همچنین بازاریابی انجام می‌شود، تاکید کرد: طی سال گذشته 2300 نفر تحت آموزش‌های رایگان دررابطه با مشاغل اقتصاد مقاومتی قرار گرفته و 720 نفر نیز در راستای راه‌اندازی فعالیت خود تسهیلات مورد نیاز را دریافت کردند.

یادآور می‌شود در پایان این مراسم و در بخش تقدیر از رسانه‌های برتر در انعکاس اخبار حوزه بسیج سازندگی و اقتصاد مقاومتی از ایکنای زنجان تجلیل شد.

captcha