کد خبر: 3598273
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱

«بهجت دعا» با چاپ جدید به نمایشگاه کتاب رسید

کانون خبرنگاران نبأ: مدیر غرفه دفتر نشر آیت‌الله محمد‌تقی بهجت گفت: در نمایشگاه کتاب امسال کتاب «بهجت دعا» با کاغذ مرغوب‌تری برای خوانندگان ارائه شد.

 حسام‌الدین حقیقیان، مدیر غرفه دفتر نشر آیت‌الله محمد تقی بهجت در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، گفت: این انتشارات از سال 87  زیرنظر پسر آیت‌آلله بهجت فعالیت خود را آغاز کرده است، شاگردان آیت‌الله بهجت، سخنرانی‌ها و دست نوشته‌های ایشان را جمع آوری کرده و بعد از تدوین، آن را به صورت کتاب منتشر می‌کنند.
وی ادامه داد: امسال برای اولین بار کتاب «بهجت دعا» با کاغذ مرغوب برای خوانندگان  منتشر شد و هم‌ اکنون در دسترس است ولی به روز‌های نخستین نمایشگاه نرسید.
مدیر غرفه دفتر نشر آیت‌الله محمد تقی بهجت ادامه داد: ادعیه و اذکار آیت‌الله بهجت توصیه به موضوعات مختلف، سه عنوان داستان کوتاه «این بهشت و آن بهشت»، «درخانه کس دیگر است» ،«به شیوه باران»، که در هر کتاب به 50 داستان کوتاه اشاره می‌کند که بر اساس خاطرات شاگردان و اطرافیان آیت‌الله بهجت درباره زندگی ایشان به تألیف کوروش علیانی نوشته شده است.


 وی همچنین یادآور شد: لوح‌های فشرده از آثار آیت‌الله بهجت شامل، مستند العبد از سخنرانی‌های آیت‌الله بهجت که در برنامه حدیث سرو پخش شده است، نرم‌افزار چند رسانه‌ای آیین روشن به صورت صوت و تصویر، لوح فشرده ششمین مراسم  سالگرد وفات آیت‌الله بهجت، لوح فشرده صدای سخن عشق مجموعه کلیپ‌های کوتاه تصویری از صحبت‌های اخلاقی و تربیتی  و اعتقادی آیت‌الله بهجت در نمایشگاه وجود دارد.
 وی در پایان افزود: پرفروش‌ترین کتاب امسال «رحمت الواسعه» از صحبت‌های آیت‌الله بهجت در مورد سید‌الشهدا و اتفاقات غدیر بوده است و به دلیل مشکلات چاپ به نمایشگاه نرسیده است.
 علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر از آثار این انتشارات می‌توانند به آدرس bahjat_.ir@ در شبکه‌های مجازی تلگرام و اینستاگرام مراجعه کنند.
پروین رسولی
captcha