کد خبر: 3598449
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴
حسینی:

مردم معیارهای انتخاب اصلح را از قرآن بگیرند

گروه اجتماعی: امام جمعه خمین گفت: در قرآن معیارهای انتخاب اصلح مشخص شده است که باید به آن توجه کرد در سوره آل عمران تأکید شده دشمن را محرم راز خود قرار ندهید و در جایی دیگر می‌فرماید به کسی که به دشمن اعتماد می‌کند اعتماد نکنید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه خمین امروز، پنجشنبه 21 اردیبهشت‌ماه در یادواره شهدای مهندسی رزمی گروه 42 قدر شهرستان‌های خمین، گلپایگان و محله عباس آباد که در مسجد گلزار شهدای خمین برگزار شد گفت: انبیاء و ائمه(ع) سال‌ها زندان و شکنجه را با هدف تشکیل حکومت اسلامی تحمل کردند اما جز تعداد اندکی نتوانستند حکومت الهی تشکیل دهند و امروز حکومت اسلامی و الهی نعمتی است که خدا به ما ارزانی داشته  است.
وی با اشاره به زادروز امام زمان(عج) افزود: میلاد این امام بزرگوار پایان انتظار شیعیان برای مولود وعده داده شده پیامبر(ص) است و این امام بزرگوارغائب نیست بلکه درمیان مردم است اما توان دیدن ایشان را نداریم و در این غیبت ما مقصریم زیرا با اولیاء الهی شایسته رفتار نکردیم.
امام جمعه خمین تأکید کرد: اسلام با خون شهدا قدرت و عظمت پیدا کرد و یکی از راه‌های حفظ این حکومت الهی حضور در انتخابات و انتخاب اصلح است چراکه انتخابات همان بیعت مردم با پیامبر(ص) است که امروز شکل آن تغییر پیدا کرده است.
حسینی ادامه داد: حضور در انتخابات پشتیبانی از نظام و تکلیف شرعی است که ترس بر پیکره دشمنان می‌اندازد کسانی که ادعا می‌کنند نباید گفت مرگ بر آمریکا، سخن خلاف قرآن می‌گویند.
وی نمایش موشکی ایران را نشانه‌ای از اقتدار کشور دانست و افزود: این اقتدار و شکوه دشمن را عصبانی می‌کند و به فرموده قرآن مسلمانان باید در تمام زمینه‌ها آنقدر قوی شوند که دشمن نتواند به شما آسیبی برساند. در قرآن معیارهای انتخاب اصلح مشخص شده است که باید به آن توجه کرد در سوره آل عمران تأکید شده دشمن را محرم راز خود قرار ندهید و در جایی دیگر می‌گوید به کسی که به دشمن اعتماد می‌کند اعتماد نکنید.
امام جمعه خمین با اشاره به شعارها و تبلیغات کاندیداهای انتخاباتی گفت: نامزدها در تبلغات دین خود را حفظ کنند طرفداران کاندیداها از اهانت و توهین به نامزدهای انتخاباتی اجتناب و فقط معیارها را بیان کنید و نامی از اشخاص نبرند. در روز 29 اردیبهشت فردی قاطع، شجاع، دلسوز مطیع ولایت و ساده زیست را انتخاب کنید.
یادآور می‌شود: در پایان مراسم شرکت کنندگان با حضور در بیت امام راحل با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
captcha