کد خبر: 3598831
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۳

کمپین «نه به روزه‌خواری» در ساری افتتاح می‌شود

گروه اجتماعی: کمپین «نه به روزه‌خواری» روز پنجشنبه چهارم خردادماه با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر در پارک شهرداری ساری افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران خلیل صالحی امروز 23 در دیدار  اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر با نماینده ولی فقیه در مازندران در ساری برگزار شد، گفت: در سال 96  تعداد 104 برنامه از سوی ستاد امر به معروف و نهی ا ز منکر کشور ابلاغ شده که ستاد مازندران با بومی سازی آن این برنامه‌ها را به  225 برنامه بومی سازی کرد.
وی سرکشی از ادارات شهرستان و استان، برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی یک روزه با رابطین، استفاده از نخبگان استانی در سال جاری، استفاده از رسانه‌ها در فضای مجازی، مشارکت پذیری از نسل‌های جوان در قالب طلایه داران معروف، بهره‌گیری از ظرفیت رسانه در قالب نشر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، برنامه ریزی در اجرای طرح عیون خودرویی و برگزاری همایش استانی امر به معروف و نهی از منکر از جمله برنامه‌های سال جاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه دستورالعمل‌های ستاد درباره ماه مبارک رمضان به شهرستانها ابلاغ شد، تصریح کرد: طرح کمپین «نه به روزه‌خواری» روز پنجشنبه چهارم خردادماه  با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر در ساری افتتاح می‌شود.
وی افزود: ستاد امی به معروف و نهی از منکر مازندران در سه سال گذشته از سوی ستاد امر کشور رتبه  برتر را کسب کرده است.
صالحی از به کارگیری یکهزار و 500 نفر از داوطلبان در سال 95 در ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و اظهار کرد: آموزش در راستای توانمندی سازی رابطین، 6 هزار ساعت انجام شد و نظارت بر عفاف و حجاب و تذکر به خاطیان نیز در سال 95 داده شد.

وی افزود: در سال جاری بازرسی از وضعیت عفاف و حجاب در دستگاه دولتی و غیر دولتی ادامه دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران عنوان کرد: در هفته امر به معروف و نهی از منکر سال گذشته اجرای مانور تذکر لسانی در مناسبت‌های مختلف در اماکن تفریحی و پارک ها انجام شد.
وی ادامه داد:  در سال گذشته با حمایت استانداری 50 میلیون دریافتی داشتیم و از نماینده ولی فقیه انتظار داریم حمایت مالی و معنوی از این ستاد را داشته باشند.
صالحی از راه اندازی سایتی با ترویج امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از رسانه‌ها استان در راستای ترویج معروفات، برگزاری آموزش کارکنان به تعداد 4 هزار نفر، تدوین سند حفاظت از محیط زیست، برگزاری همایش دبیران امر به معروف و نهی از منکر، اجرای طرح تذکر لسانی با همکاری بسیج و نیروی انتظامی از  اقدامات سال گذشته بوده است.
وی افزود: در سال 95 بیش از 38 هزار در قالب طرح طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر به خاطیان در هشت شهر استان  تذکر داده شد.
کمپین «نه به روزه‌خواری» در ساری افتتاح می‌شود

captcha