کد خبر: 3600142
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۳

برگزاری سالانه 750 محفل انس با قرآن در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری سالانه 750 محفل انس با قرآن در مدارس، خوابگاه‌های شبانه‌روزی و مساجد خبر داد.

لطف‌اله تقی‌پور، رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: سومین دوره جشنواره مصباح‌الهدی با موضوع مهدویت و فرهنگ انتظار برگزار می‌شود.
وی در ادامه افزود: این جشنواره با شرکت دانش‌آموزان و فرهنگیان در قالب‌های سرود، شعر، طراحی، نقاشی، مقاله‌نویسی، دلنوشته، تئاتر، خوشنویسی، حفظ 40 حدیث، مسابقه کتابخوانی در سطح مدارس، وبلاگ نویسی، حفظ دعای عهد و فرج خردادماه برگزار می‌شود.
رئیس اداره قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد برگزاری دوره‌های آموزش قرآن در رشته‌های نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ، قرائت، ترتیل، احکام، انشای نماز، مداحی و اذان ویژه 400 نفر دانش‌آموز دختر و پسر بعد از ماه مبارک رمضان را از برنامه‌های اجرایی بیان کرد.
تقی‌پور اعزام 84 نفر دختر و پسر در رشته‌های پژوهشی در استان اردبیل و آوایی در خراسان رضوی طی تیر و مردادماه در 4 مرحله را از دیگر برنامه‌های آینده آموزش و پرورش عنوان کرد.
وی نیز از اعزام 8 نفر فرهنگی خانم و آقا به مشهد مقدس در رشته‌های الگوی برتر تدریس احکام، حفظ 10 جزء، نهج‌البلاغه و قرائت قرآن از 14 تا 17 تیرماه خبر داد.
captcha