کد خبر: 3600275
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۶

برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات قرآن اوقاف جلفا

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جلفا، از برگزاری مرحله شهرستانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در این شهرستان خبر داد و گفت: از هر رشته 3 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند.

حجت‌الاسلام سید تقی عمادی وحدی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جلفا، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، از برگزاری مرحله شهرستانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در این شهرستان خبر داد و گفت: از هر رشته 3 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات 50 نفر حضور داشتند، افزود: مسابقات قرآن یکی از ثمره‌های پربار و مشهودش، ترویج فرهنگ قرآنی و گسترش آن به خصوص در میان نسل نوجوان است.

حجت‌الاسلام عمادی، تاکید کرد: در فضای مسابقات و محیط رقابت سالم و معنوی قرآنی فرصتی برای علاقمندان به علو م قرآنی فراهم می‌شود تا در سطوح و رشته‌های مختلف مانند حفظ، ترتیل یا قرائت حضور بهم رسانند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه جلفا، حضور نوجوانان و جوانان در مسابقات را فرصت‌ساز دانست و ادامه داد: هنگامی که نوجوانان در فضای قرآنی برای مسابقه با دیگران جمع می‌شوند، این حرکت مقدمه‌ای برای درک و فهم مفاهیم قرآنی است.

وی یادآور شد: مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات در امامزاده سید احمد شاه(ع) شاهمار برگزار شد.

captcha