کد خبر: 3600651
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳

برگزاری 30 محفل قرآن در مساجد کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه برنامه‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان به صورت ویژه برگزار می‌شود، گفت: 30 محفل قرآنی در سطح 30 مسجد 10 شهرستان استان کردستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان امروز، 27 اردیبهشت ماه در نود و هشتمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های دینی و مذهبی کردستان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: به مناسبت ماه مبارک رمضان تبلیغات اسلامی کردستان برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام داده که اعزام مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف استان از جمله این برنامه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه اعزام مبلغ به منظور ترویج و تبلیغ ارزش‌های دینی و اسلامی در سطح استان انجام می‌گیرد، افزود: تبلیغات اسلامی مبلغین شیعه و سنی را به مناطق مختلف روستایی اعزام می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: برگزاری 25 دوره آموزشی پایه قرآن کریم برای قرآن‌آموزان، برگزاری 30 محفل قرآنی در 30 مسجد و 10 شهر استان و همچنین برگزاری محفل جزء‌خوانی در مساجد به ویژه در نایسر سنندج از جمله برنامه‌های تبلیغات اسلامی کردستان در ایام ماه مبارک رمضان است.

وی اعلام کرد: دعوت از اساتید تفسیر قرآن کریم و هماهنگی برای برگزاری سه مراسم طلایه‌داران تبلیغ قبل از ایام ماه مبارک رمضان از دیگر برنامه‌های این اداره‌کل است.

حجت‌الاسلام کرمی برگزاری برنامه‌های مناسبتی در ایام ماه رمضان از جمله ویژه برنامه شهادت امیرالمومنین(ع) و وفات حضرت خدیجه کبری(س) را از جمله دیگر برنامه‌های این اداره‌کل در سطح استان عنوان کرد.

وی بیان کرد: محوریت برنامه‌های تبلیغات اسلامی هیئات مذهبی، کانون‌های فرهنگی و مساجد هستند و امیدواریم با حضور گسترده مردم برنامه‌های ماه رمضان را پیش ببریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان  فضاسازی محیطی، همکاری اعضای ستاد شئون با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، توجه اعضای ستاد شئون به تحقق شعار سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و همچنین کنترل اماکن در راستای حفظ حرمت ماه مبارک رمضان را ضروری دانست و گفت: عدم برگزاری کنسرت در ایام ماه رمضان و همکاری شهرداری و اتوبوسرانی برای تسهیل تردد مردم در لیالی قدر نیز نیازمند همت و همکاری اعضای ستاد شئون است.

وی از برگزاری 64 جلسه ستاد شئون با یک هزار و 60 مصوبه در سطح استان کردستان طی سال 95 خبر داد و گفت: امسال نیز شاهد برگزاری دومین جلسه ستاد شئون در سال جاری هستیم.

حجت‌الاسلام کرمی همچنین برگزاری مراسم اعتکاف در کردستان با حضور 2 هزار و 745 معتکف در 18 مسجد که نسبت به سال قبل 10 درصد رشد داشته بود را از برنامه‌های ستاد شئون استان در سال جاری خواند و گفت: حضور جوانان در این مراسم معنوی چشمگیر و قابل تحسین بود.

وی همچنین برگزاری 30 مراسم جشن مبعث در استان و برپایی 220 ایستگاه صلواتی ویژه اعیاد شعبانیه را از دیگر برنامه‌های ستاد شئون استان در سال جاری اعلام کرد.

captcha