به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، دادخدا سالاری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با بیان اینکه در روز برگزاری انتخابات 17 پرونده تخلف انتخاباتی در شهر کرمان تشکیل و 7 نفر از متخلفان انتخاباتی در استان کرمان بازداشت شدهاند، گفت: تخلفات انجام شده در خصوص خرید و فروش رأی، اخلال در برگزاری انتخابات و تبلیغات پس از اتمام مهلت قانونی بوده است.
وی افزود: در فرآیند برگزاری انتخابات در سراسر استان کرمان 77 پرونده تخلف انتخاباتی تشکیل شده که 24 مورد آن مربوط به روز انتخابات است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان در پایان با تبریک رخداد عظیم حماسه مردمی به محضر رهبر بصیر و حکیم انقلاب اسلامی (حفظ اله تعالی) و تقدیر از مردم نجیب و شریف استان کرمان برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و حضور در صف انتخابات این دستاورد ملی را برگ زرین دیگری در تاریخ کشور دانست.
منبع: دادگستری استان کرمان