کد خبر: 3602770
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۱

مسئولیت عمومی در دفاع از فرهنگ قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر عامل شرکت گاز مازندران گفت: امروز همه آحاد ملت برای مقابله با جنگ نرم باید احساس مسئولیت کرده و در ترویج فرهنگ قرآنی همت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران محمد اسماعیل ابراهیم زاده مدیر عامل شرکت گاز مازندران، عصر  دیروز دوم خرداد ماه  در آئین اختتامیه بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم و عترت فرزندان کارکنان و دهمین دوره کارکنان و همسران کارکنان شرکت گاز ماندران که در ساری برگزار شد، گفت: فعالیت‌های قرآنی شرکت گاز مازندران موجب افتخار این شرکت است.
وی افزود: فرصتی که امام (ره) برای رشد معنویت باز کرد در گذشته نبود و اکنون مقام معظم رهبری نیز با تاکید بر تربیت حفاظ و قاری قرآن موجب رونق فععالیت‌های قرآنی و ترویج فرهنگ دینی در جامعه شده‌اند.
کیفی‌تر شدن فعالیت‌های قرآنی شرکت گاز مازندران
ابراهیم‌زاده راه نجات انسان‌ها را توجه به قرآن دانست و تصریح کرد: موجب افتخار است که فعالیت قرآنی این شرکت روز به روز  گسترده تر و کیفی تر شده و کارکنان و خانوادهایشان با فرهنگ قرانی بیشتر مانوس می‌شود.
وی با بیان اینکه ما راه شهدا را ادامه می‌دهیم  و در دفاع از ارزش‌هایمان هیچ ترسی از ابرقدرت‌ها نداریم، افزود: آن زمانی که رهبر معظم سخن از تهاجم فرهنگی می‌کردند برخی باور نکردند اما امروز همه به این مهم اتفاق نظر دارند که دشمن برای نفوذ به کانون خانواده از قبل برنامه‌ریزی داشته و امروز برای مقابله با جنگ نرم باید در ترویج فرهنگ قرآن تلاش کرده و احساس مسئولیت داشته باشیم.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران، گفت: امروز 30 درصد از همسران و فرزندانی که در مسابقات قرآنی استان شرکت کرده‌اند، حائز رتبه شدند.
وی حفظ ارزش‌های اسلامی را جزو تکالیف هر ایرانی دانست و افزود: هر کجای ایران که باشیم می‌توان ارزش‌های اسلامی را ترویج دهیم و در این امر خود پیشقدم و الگو باشیم.
افتخار به دست‌بوسی مروجان قرآنی
ابراهیم زاده با بیان اینکه، به دست بوسی همه مروجان و حامیان فعالان قرآنی افتخار می‌کند، گفت: هر چه با قرآن مانوس‌تر باشیم مشکلات و مسائل حاشیه‌ای و ناهنجاری‌های کمتری خواهیم داشت.
ترویج فرهنگ قرآنی زاه‌کار نجات انسان‌ها از چالش‌های اخلاقی
وی ترویج فرهنگ قرآنی را در بین کارکنان موجب اعتدال در رفتار و ایجاد دوستی و نجات انسان‌ها از چالش‌های اخلاقی دانست و افزود: باید احاد ملت به سمت و سوی جامعه قرآنی سوق یافته و در همه حوزه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و...  رفتار قرآنی را نهادینه کنیم.

captcha