کد خبر: 3604714
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵
احمدی خبر داد:

برگزاری 60 محفل جزءخوانی و تفسیر قرآن‌ در لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت ارشاد لرستان از برگزاری محافل انس با قرآن از سیزدهم ماه رمضان تا 23 رمضان در استان خبر داد و گفت: علاوه‌بر این محافل قرآنی، در ماه مبارک رمضان 30 محفل تفسیر قرآن‌کریم با دعوت از مفسرین از حوزه علمیه قم و 30 محفل جزءخوانی قرآن‌کریم، در سطح شهرها و بخش‌‌های استان برگزار می‌شود.

منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: به‌منظور بهره بردن از فضای معنوی ماه مبارک رمضان و همچنین بهره‌‌مندی اقشار مختلف مردم استان در شهر و روستا از این فضای معنوی، گروه قرآن و عترت اداره‌‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با همکاری سازمان اداره امور قرآنی اداره‌‌کل تبلیغات اسلامی استان، اقدام به برگزاری محافل جامع انس با قرآن‌کریم و محافل جزءخوانی و تفسیر قرآن‌کریم، با دعوت از قاریان بین‌المللی و مفسران کشوری کرده است.
وی ادامه داد: برگزاری این محافل از سیزدهمین روز ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا 23 رمضان ادامه خواهد داشت.
احمدی با اشاره به این ‌که برای برگزاری محافل انس با قرآن‌کریم از قاریان بین‌‌المللی آقایان صیاف‌زاده و رستمی دعوت به‌‌عمل آمده است، اظهار کرد: با حضور این قاریان 15 محفل انس با قرآن‌کریم در شهرهای استان برگزار می ‌شود.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره ‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، ادامه داد: علاوه‌بر محافل جامع انس با قرآن‌کریم، در ماه مبارک رمضان 30 محفل تفسیر قرآن‌کریم با دعوت از مفسرین از حوزه علمیه قم و 30 محفل جزءخوانی قرآن‌کریم، در سطح شهرها و بخش‌‌های استان برگزار می‌شود، که از این تعداد یک جلسه تفسیر و یک جلسه جزءخوانی به‌‌صورت محوری در هر شهر برگزار می‌‌شود.

 

خبرنگار: مرضیه حافظی فر

captcha