کد خبر: 3605352
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸

فراخوان مشارکت مؤسسات قرآنی در طرح قرآنی «بشارت 1451»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور همراه با دیگر دستگاه‌های قرآنی برای حضور مؤسسات قرآنی در طرح بشارت 1451 فراخوان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اتقان نیوز، طرح ملی «بشارت 1451» در ایام ماه مبارک رمضان و نیز تابستان 96 توسط شبکه قرآن و معارف سیما و با مشارکت دستگاه‌ها و نهادهای قرآنی مختلف برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، این طرح که از یک‌شنبه، 7 خردادماه و همزمان با دومین روز از ماه مبارک رمضان با محوریت سوره مبارکه ملک و واقعه، آغاز شد، هر روز از ساعت 17 تا 19 از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.

گفتنی است، مؤسسات قرآن و عترت سراسر کشور می‌توانند در دو بخش الف) برگزاری کلاس‌های حضوری طبق درسنامه جامع این طرح و ب) برگزاری آزمون حفظ سوره مبارکه «ملک» و «واقعه» در این طرح ملی مشارکت کنند.

بنابراین، مؤسسات عضو اتحادیه و متقاضی حضور در طرح بشارت 1451، جهت برگزاری کلاس‌های حضوری و غیر‌حضوری طرح مذکور بر اساس درسنامه جامع این طرح مقتضی است نسبت به برگزاری کلاس و آزمون حفظ در طول برگزاری طرح اقدام و نتایج شرکت‌کنندگان و برگزیدگان آزمون را اعلام کنند.

همچنین مؤسسات لازم است، اسامی شرکت‌کنندگان در طرح 1451 را حداکثر تا تاریخ 20 مرداد‌ماه براساس فرمت ذیل در قالب فایل اکسل نمونه به ایمیل روابط عمومی اتحادیه به نشانی: ro.etghan@gmail.com ارسال نمایند.

جهت دسترسی به فایل اکسل نمونه کلیک کنید.

طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با دبیرخانه این طرح، درسنامه جامع این طرح تهیه و بر روی سایت اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت به آدرس www.etghan.ir قرار گرفته است.

جهت دسترسی به فایل درسنامه طرح «بشارت 1451» کلیک کنید.

همچنین جهت دسترسی به موضوعات طرح 1451 تابستان 1396با محوریت سوره مبارکه ملک کلیک کنید.

گفتنی است، نحوه مشارکت موسسات قرآنی در جشنواره آثار هنری این طرح نیز متعاقبا اعلام می‌شود.

captcha