کد خبر: 3606373
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۵
آقایی:

قرائت شاخص ترویج قرآن در جامعه است

گروه فعالیت‌های قرآنی: حافظ و داور بین‌المللی قرآن کریم گفت: تمام مواردی چون آموزش قرآن، قرائت قرآن، جلسات و محافل قرآن، مسابقات و نمایشگاه قرآن و ... یک مجموعه هستند که در راستای ترویج قرآن در جامعه گام برمی‌دارند و نمی‌توان برای آنها تفکیک قائل شد اما آنچه که به عنوان ویترین این برنامه‌هاست، قرائت قرآن است.

امیر آقایی، حافظ و داور بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره تأثیر برگزاری برنامه‌های نمادین قرآن چون نمایشگاه قرآن و ... در فرهنگ جامعه، اظهار کرد: هر کاری که با محوریت قرآن و اهل‌بیت(ع) اعم از مسابقات، نمایشگاه و جشنواره‌های قرآنی باشد، مطمئنا اثرات زیادی را بر فضای جامعه دارد و به واسطه همین برنامه‌ها شاید افراد زیادی به سمت و سوی برنامه‌های قرآنی و اسلامی گرایش پیدا کنند. خوشحالیم این برنامه‌ها و لو هرچند حق مطلب ادا نمی‌شود باز هم برپا می‌شود تا شاهد اثرات این برنامه‌ها در جامعه باشیم.
وی در پاسخ به این سؤال که شاخص ترویج قرآن در جامعه چیست؟ ادامه داد: تمام مواردی چون آموزش قرآن، قرائت قرآن، جلسات و محافل قرآن، مسابقات و نمایشگاه قرآن و ... یک مجموعه هستند و نمی‌توان برای آنها تفکیک قائل شد اما آنچه که به عنوان ویترین و جذاب‌تر از دیگر برنامه‌ها است مسئله قرائت قرآن است.
آقایی با اشاره به اینکه به واسطه همین قرائت قرآن شاخه‌های دیگری چون کتاب‌هایی در رابطه با تجوید قرآن، حفظ قرآن و ... نگارش شده است، اظهار کرد: به هر حال برپایی نمایشگاه‌های قرآن موجب حضور مردم حول قرآن می‌شود که شاید استعداد قرائت قرآن را نداشته‌اند و یا ندارند و مجموعه اینها پازل بزرگی هستند که مجموع آن در نشر فرهنگ قرآنی در جامعه اثرگذار است.
داور بین‌المللی قرآن کریم در خصوص نقش جلسات خانگی قرآن در ظهور فرهنگ قرآنی در جامعه اظهار کرد: جلسات خانگی قرآن از پیش از انقلاب به صورت هیئت و جلسات سنتی قرآن مطرح می‌شده است که مجموعه شامل قرائت قرآن، سخنرانی و مداحی بوده است که بحمدالله پس از پیروزی انقلاب نیز نمود داشت.
وی ادامه داد: اما متأسفانه به دلیل مشکلات معیشتی مردم شاهد کمرنگ شدن این جلسات در سطح جامعه هستیم و آن طوری که شایسته و بایسته است این جلسات رونق ندارد.
captcha