به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در حالی طی هشتم خردادماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری، مدیران قرآن، قاریان و حافظان قرآن کریم در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد که با گذشت 12 روز از برپایی آن با وجود غرفههای متعدد و متنوع در بخشهای گوناگون اما جای خالی غرفهای ملموس است.
غرفهای با عنوان «یادبود گذشتگان و پیشکسوتان قرآنی کشورمان»، شاید همراهی نام قرآن با این نمایشگاه حداقل دِینی را که به گردن ما و مسئولان مربوطه میگذارد برپایی غرفه و یا اختصاص بخشی به معرفی بزرگان قرآنی کشورمان و ارائه بخشی اجمالی از زندگینامه پیشکسوتان قرآنی کشورمان است.
این نمایشگاه در فضایی بیش از ۴۰ هزار مترمربع به صورت مسقف برپا شده که در این فضا بیش از ۱۵ بخش در دو قالب نمایشگاهی و فروشگاهی فعالیت میکنند. در بخش نمایشگاهی شاهد قسمتهای فروش، کودک و نوجوان، بانوان، حوزوی و ویژه نمایشگاه و در بخش فروشگاهی نیز شاهد فعالیت رسانههای دیجیتال، ناشران، محصولات فرهنگی و عفاف و حجاب هستیم که جایی برای معرفی بزرگان قرآنی کشورمان اختصاص پیدا نکرده است.
این حداقل کاری است که از عهده دستگاههای مربوطه در ادای دِین به مدرسان، قراء و حفاظ پیشکسوت و در مجموع در مقابل فعالیت و کارهای بزرگان قرآنی کشورمان از عهده ما برمیآید یا بهتر بگویم بهترین زمان برای شکار مردم برای شناساندن و یا آشنا کردن آنها با مفاخر قرآنی کشورمان چنانکه در تمامی عرصهها بهویژه هنر به این امر توجه دارند.
نمایشگاهی که در آن شاهد حضور تمامی تمامی اشخاص با هرگونه سلیقه و اعتقادی هستیم. شاید اینجا مکان و فرصتی مناسب باشد برای افرادی که علاقهمند به شناختن مفاخر قرآنی کشورمان هستند اما زمانی برای یافتن و آشنا شدن با آنها پیدا نکردند.
چه خوب میشود در زمان باقی مانده از نمایشگاه قرآن غرفهای زیبا، جذاب و چشمنواز برای مخاطبان برپا شود که در آن به معرفی بخشی از زندگینامه این بزرگان قرآنی کشورمان بپردازد.
البته لازم به ذکر است بخشی با عنوان «خادمان قرآن کریم» طی معرفی تجلیلشوندگان در بیست و یک دوره آئین تکریم و تجلیل از خادمان قرآن در نمایشگاه قرآن برپا شده است. این بخش که با هدف تکریم و تشویق نخبگان قرآنی و استفاده از تجربیات آنها برای پیشبرد مقاصد عالیه قرآنی نظام تشکیل شده است که در این بخش به معرفی خادمان قرآن 21 دوره گذشته به تفکیک رشتهها و تخصصها، تهیه کتاب معرفی خادمان قرآن 21 دوره گذشته، بزرگداشت یاد و خاطره خادمان فقید قرآن به صورت ویژه و ... پرداخته میشود اما باز هم بطور کامل به معرفی مفاخر قرآنی و پیشکسوتان قرآنی کشورمان نپرداخته شده است بهتر بگوییم وظیفه این غرفه در این بخش خلاصه نشده است.
هرچند هم در بخشی از سالن ویژه یادمان امام خمینی(ره) یادمان سه نفر از شخصیتهای قرآنی که در فاصله بیست و چهارمین و بیست و پنجمین نمایشگاه دار فانی را وداع کردهاند، چون آیتالله هاشمیرفسنجانی، آیتالله موسویاردبیلی و آیتالله واعظزاده خراسانی نیز برگزار شد.
یادآور میشود، بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از هشتم خردادماه با شعار «قرآن؛ اخلاق،زندگی» در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد و تا روز ۲۶ خردادماه از ساعت ۱۷ تا ۲۴ پذیرای بازدید عموم علاقهمندان است.