کد خبر: 3606750
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳

عمل به آموزه‌های قرآنی موجب حفظ عزت و اقتدار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، تصریح کرد: اگر ما به دنبال توسعه در جامعه هستیم و قصد داریم از مراتب رشد برخوردار شویم این امر در سایه قرآن اتفاق می‌افتد و عمل به آموزه‌های قرآنی عزت و کرامت و اقتدار ما را حفظ می‌‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، محمدمحمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت تبریز، گفت: به برکت انقلاب اسلامی و انفاس قدسی امام راحل نهضتی در حوزه‌ی قرآن شروع شد که قرآن از طاقچه ها و از یک حالت زینتی به عرصه‌ی اجتماع وارد و اثرگذار شد.

وی افزود: این کلام عظیم از زبان امام خمینی(ره) جاری شد و تاثیری شگفت در ایران و جهان ایجاد کرد و اگر امروز حرکتی یا جنبشی در میان ملل اسلامی در سطح جهان را شاهد هستیم به برکت حضور قرآن است.

محمدپور گفت: اگر قرآن در زندگی فردی و اجتماعی ما حضور پیدا کند ما جامعه‌ای بالنده‏‏‌‏ ‏و فرهیخته و رو به رشد خواهیم داشت چراکه قرآن متضمن سعادت و سلامت روح و روان افراد است و در سایه‌های آموزه‌های این کتاب عظیم جوانان و فرزندان ما از آسیب ها مصون می‌مانند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، تصریح کرد: اگر ما به دنبال توسعه در جامعه هستیم و قصد داریم از مراتب رشد برخوردار شویم این امر در سایه قرآن اتفاق می‌افتد و عمل به آموزه‌های قرآنی عزت و کرامت و اقتدار ما را حفظ می‌کند.

وی افزود: ریشه تمام خشونت‌ها و بی اخلاقی‌ها در فاصله گرفتن از قرآن است و براین اساس یکی از وظایف اصلی ما بسط و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه است.

محمدپور، تاکید کرد: نیاز امروز جامعه ما پی بردن به معرفت قرآن است و ما مکلف به رساندن پیام قرآن هستیم و چه زبانی بهتر از زبان قرآن برای رساندن این پیام چراکه هر پیامی از زبان نافذ هنر جاری شود چون با دل و روح انسانها سر و کار دارد تاثیرگذاتر خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، گفت: ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی یکی از وظایف اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و براین اساس در سال گذشته چهارصد میلیون برای این امر توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هزینه شده و ٥٣ موسسه قرآنی در همین راستا در سطح استان فعالیت می کنند.

وی تاکید کرد:  فعالیت‌های قرآنی در سطح استان امسال نیز ادامه داشته و گسترده تر خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به برپایی نمایشگاه قرآن و عترت گفت: این نمایشگاه امسال عرصه تجلی همکاری و همراهی و همدلی نهادهای مختلف است و مهمترین ویژگی آن برگزاری توسط بخش خصوصی است.

گفتنی است نمایشگاه قرآن و عترت از سیزدهم خرداد تا نهم تیرماه سال‌جاری از ساعت۱۸/۳۰ الی ٢٤ در نگارخانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز واقع در بلوار آزادی بعد از میدان حکیم نظامی نرسیده به چهارراه طالقانی برپا خواهد بود.

captcha