حجتالاسلام فرزاد منصوری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمآباد، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با بيان اينكه روزهدار واقعی كسی است كه با كم كردن طعام خود از نيازمندان جامعه دستگيری كند، گفت: كسیكه در طول روز تمام اعضا و جوارح خود را از محرمات حفظ كرده و با كم كردن طعام خود به ياری از نيازمندان جامعه بپردازد قطعاً از روزهداران واقعی است.
وی در بيان فلسفه وجوب روزه، عنوان كرد: خداوند در قرآنكريم فرموده است كه «روزه بر مردم واجب شده تا صاحب تقوا شوند» و تقوا در لغت يعنی خداترسی و در اصطلاح اينكه انسان خدا را عبادت كرده و متوجه گرفتاریهای مردم باشد.
منصوری با اشاره به اينكه در دين مبين اسلام آيات و روايات فراوانی در رابطه با ارزش و مقام و پاداش روزهدار، شرايط و روش روزه گرفتن وجود دارد، تصريح كرد: خداوند متعال در قرآنکریم میفرمايد: «روزه مال من است و ثواب روزه نيز با خود من است» و اين امر بيانگر اين موضوع است كه لطف خداوند در ماه مبارك رمضان بر روزهدار بیواسطه و فراوان است و همچنين آيات و رواياتی كه برای ترغيب روزهداران و حفظ حرمت اين ماه و جلوگيری از روزهخواری بيان شده نشانگر اهميت ماه رمضان است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمآباد در رابطه با جايگاه قرآنکریم در ماه مبارک رمضان، اظهاركرد: هر چيزی بهاری دارد و بهار قرآن ماه مبارک رمضان است و با توجه به اينكه زمينه بيشتری برای يادگيری قرآن فراهم است شايسته است كه اين فرصت را غنيمت شمرده و بهترين استفاده را از اين ماه پر بركت ببريم.
منصوری در رابطه با شالوده ادعيه ويژه ماه مبارک رمضان، اظهاركرد: صفت برجسته دعاهای ماه رمضان مخصوصاً دعای «الهم ادخل علی اهلالقبور السرور» اين است كه انسان نه فقط در قبال خودش بلكه در برابر تمام افراد جامعه احساس مسئوليت كند و در همه حال متوجه كل جامعه اسلامی باشد.