کد خبر: 3607910
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۸

رسالت رسول‌ گرامی اسلام( ص) با خواندن آغاز‌ شد

گروه اجتماعی: سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان با بیان اینکه رسالت رسول‌ گرامی اسلام(ص) با خواندن آغاز ‌شد، افزود: در روایات از کتاب‌خانه به‌عنوان ‌کتاب ‌نام ‌برده ‌شده و اطلاق کتاب به قرآن‌کریم از زیباترین تعبیر‌هاست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گیلان، اسفندیار ضیائی، سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در جشنواره بزرگ با کودکان قصه بخوانیم از سری برنامه های مرتبط با هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی رسالت‌ کانون برای گسترش فرهنگ مطالعه و ایجاد نشاط در کودکان و نوجوانان را یادآور شد و گفت: اجرای فعالیت‌های مشترک با دیگر دستگاه‌های فعال‌ در حوزه‌ های فرهنگی نیز از دیگر اولویت‌های این نهاد فرهنگی محسوب‌ می‌شود و برگزاری ویژه‌برنامه «با کودکان قصه‌ بخوانیم» هم گامی جهت نیل به اهداف است.

ضیائی در ادامه به نقش ارزش‌مند کتاب در جامعه پرداخت و خانواده را زمینه‌ساز علاقه‌مندی کودکان و نوجوانان به مطالعه و کتاب‌خوانی را پایه‌ و اساس شکل‌گیری تمدن های بزرگ خواند و تصریح‌ کرد: تاریخ ‌هیچ‌ تمدنی خالی از کتاب ‌نبوده و نیست و تمامی فرهنگ‌ها با کتاب آغاز می شوند با کتاب‌خوانی رشد‌ می کنند.

ضیائی همچنین اهمیت مطالعه و خواندن از دیدگاه دین مبین اسلام را یادآور‌شد و با بیان اینکه رسالت رسول‌ گرامی اسلام (ص) با خواندن آغاز ‌شد، افزود: در روایات از کتاب‌خانه به‌عنوان ‌کتاب ‌نام ‌برده ‌شده و اطلاق کتاب به قرآن‌کریم از زیباترین تعبیر‌هاست.

سرپرست‌ کانون استان گیلان در ادامه به تشریح فعالیت‌های فرهنگی، ادبی، هنری و پژوهشی کانون پرداخت و ازمراکز فرهنگی هنری این دستگاه‌ فرهنگی به عنوان بستری مناسب برای کشف استعداد‌ها و غنی‌سازی وقت‌های آزاد کودکان و نوجوانان نام‌ برد.

آماده برگزاری برنامه‌های ویژه فرهنگی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه هستیم

مرتضی عاطفی شهردار منطقه 2 رشت در ادامه این مراسم از آمادگی شهرداری منطقه2 رشت جهت برگزاری برنامه های ویژه فرهنگی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه خبرداد.

وی با ابراز امیدواری برای برگزاری برنامه های فرهنگی با موضوع کتابخوانی خاطرنشان کرد: امیدوارم کماکان شاهد برنامه  های فرهنگی در سطح شهر بخصوص برای کودکان باشیم تا بتوانیم رشد فرهنگی شهرمان را با توجه به توسعه فرهنگی که بدنبالش هستیم، فراهم کنیم.

درادامه‌این ویژه‌برنامه که همراهی کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها را به‌دنبال‌داشت، کتابداران کتابخانه های عمومی، مربیان و اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان به قصه‌گویی از کتاب 10قصه از امام رضا(ع) پرداختند.

شعر‌خوانی احمد خدادوست شاعر برجسته‌ ادبیات کودک و نوجوان، ‌تصویر‌سازی قصه‌های امام رضاعلیه‌السلام از سوی کودکان و اجرای مسابقه‌ حضوری از دیگر برنامه‌های این روز بود.

همچنین در پایان این برنامه کلیه حاضرین با اهدای بسته‌های فرهنگی از سوی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان تقدیرشدند.

captcha