کد خبر: 3608110
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳
سکینه دریانورد:

نمایشگاه قرآن مختص به ماه رمضان نباشد/ ضرورت کاربردی کردن مفاهیم قرآن در زندگی

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول غرفه دانشگاه پیام‌نور بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: امید است برگزاری نمایشگاه قرآن فقط مختص به ایام ماه مبارک رمضان نباشد و از سالی یک‌بار به دائمی یا چند ماه یک‌بار تغییر پیدا کند تا افراد جامعه بهره بیشتری را از قرآن داشته باشند.

سکینه دریانورد، مسئول غرفه دانشگاه پیام‌نور در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ اظهار کرد: نمایشگاه قرآن فرصت مناسبی را برای دریافت‌کنندگان و عرضه‌کنندگان جهت انس بیشتر با قرآن در ایام ماه مبارک رمضان فراهم آورده است.
وی اختصاص زمان بیشتر جهت برگزاری نمایشگاه قرآن را نسبت به سال گذسته مثبت ارزیابی کرد و گفت: اختصاص زمان بیشتر جهت برگزاری نمایشگاه قرآن زمینه مناسبی را برای بهره‌مندی بیشتر افراد از قرآن فراهم آورده است.
دریانورد تصریح کرد: امید است برگزاری نمایشگاه قرآن فقط مختص به ایام ماه مبارک رمضان نباشد و از سالی یک‌بار به دائمی یا چند ماه یک‌بار تغییر یابد تا افراد جامعه بهره بیشتری را از قرآن داشته باشند.
مشاور قرآنی دانشگاه پیام‌نور استقبال خوب مردم از نمایشگاه قرآن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نمایشگاه فرصت مناسبی را برای بهره‌مندی بیشتر تمام افراد جامعه از هر قشر و اعتقادی فراهم آورده است و باید از این فرصت جهت کاربردی کردن مفاهیم قرآن در زندگی افراد استفاده کنیم.
مسئول غرفه دانشگاه پیام‌‌نور اخلاق مصرف با تکیه بر نهج‌البلاغه، راهنمای تدریس برتر و نسخه شفاء را از جمله مهمترین تألیفات دانشگاه پیام‌نور در رشته علوم قرآنی بیان کرد و گفت: سال گذشته 450 ثبت‌ نام کننده از اقشار مختلف مردم در طرح تربیت مربی قرآن داشته‌ایم که امسال نیز پیش‌بینی می‌شود آمار نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند.
اعظم اسدپور

captcha