
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سعید پرویزی، قاری بینالمللی کشورمان از بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار میشود، بازدید کرد و پس از آن با حضور در غرفه ایکنا در گفتوگویی کوتاه مورد قدمت سبک تلاوت قرآن در کشور مصر بیان کرد: در کشور مصر، سابقه تلاوت ظاهرا به 700 سال پیش میرسد، اما این سبک نوین در کشور ما حدود 40 تا 50 سال است که وارد شده است.
وی در ادامه افزود: نماد قرآن در واقع صوت خوش است و یکی از نمادهایی که میتواند قرآن را برای مردم به خوبی تبلیغ کند و آنها را به سمت قرآن بکشاند، همین صوت زیباست، برای نمونه اگر یک خوشنویس را در نظر بگیریم مادامی که مطلبی که مینویسد با خط خوش و زیبا باشد همه مردم وقتی از دور آن اثر را میبینند، جذب میشوند و به سمت آن میروند.
پرویزی تصریح کرد: اما اگر آن خط، خوش و زیبا نباشد و آن کار تبلیغاتی، ظاهرش زیبا نباشد مردم هم از آن استقبال خوبی به عمل نمیآورند، در حوزه تلاوت قرآن هم چیزی شبیه به همین را داریم؛ کسی که بتواند صوت و لحن خوش و دلچسب را انتخاب کند، مردم کنجکاو میشوند و خود به خود به سمت قرآن میآیند و نمونه بارز این اثرگذاری نیز استاد عبدالباسط است، همچنین در زمان پیامبر اکرم(ص) نیز شرایط اینطور بود که کفار یکدیگر را از شنیدن قرآن به خاطر جاذبه آن نهی میکردند.
قاری بینالمللی کشورمان در مورد پرورش قاری و این که این کار وظیفه کدام نهاد است؟ بیان کرد: پرورش قاری، برخلاف اینکه خیلی از سازمانها داعیه این را دارند که آنها عهدهدار آن هستند، اما این چنین نیست و در واقع پرورش قاری از جلسات سنتی، خانگی و مساجد محل نشئت میگیرد و اثر سازمانها و نهادهای مختلف نسبت به جلسات خانگی به مراتب کمتر است و مؤثرترین راه برای پرورش قاری، جلسات است، لذا باید به حمایت مادی و معنوی از آنها پرداخته شود.
یادآور میشود، بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از هشتم خردادماه با شعار «قرآن؛ اخلاق،زندگی» در مصلای امام خمینی(ره) افتتاح شد که تا ۲۶ خردادماه پذیرای بازدید عموم علاقهمندان است.