کد خبر: 3609027
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰

روایات و آیات باید با شیوه‌های متفاوتی برای کودکان و نوجوانان بیان شود

کانون خبرنگاران نبأ: سعی ما بر آن است که با زیان هنر کودکان و نوجوانانی را از طرق مختلف همچون پازل، بنر، نمایش، نقاشی، رنگ آمیزی و ... با روایات اهل‌بیت(ع) و آیات نورانی قرآن آشنا کنیم.

محمدتقی امیدیان، مسئول غرفه کودک و نوجوان بنیاد امامت در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن کریم در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به جمع بندی فعالیتهای خود در ماه مبارک رمضان و نمایشگاه قرآن پرداخت و گفت: سعی داشتیم با زیان هنر کودکان و نوجوانانی را که به این غرفه مراجعه می‌کردند از طرق مختلف همچون پازل، بنر، نمایش، نقاشی، رنگ آمیزی  و ... با روایات اهل‌بیت(ع) و آیات نورانی قرآن آشنا کنیم.
مسئول غرفه بنیاد امامت ادامه داد: استقبال مردم مخصوصاً کودکان و نوجوانان خوب بوده است، کودکان و نوجوانانی که رتبه‌ای در مدرسه یا مسجد محل در زمینه فعالیت‌های قرآنی کسب کرده‌ بودند؛ به قید قرعه به آنها جوایزی به رسم یاد بود تقدیم شد.
وی افزود: غرفه‌ بنیاد امامت حدود 4 سال است در این نمایشگاه دایر شده است واما از لحاظ مکانی فضا کم بود
مسئول غرفه کودک و نوجوان بنیاد امامت در پایان از برگزار کنندگان نمایشگاه قرآن و تمام افرادی که در مجموعه حوزه قرآن و عترت مشغول به فعالیت هستند تشکر و قدردانی کرد.
پروین رسولی
captcha