کد خبر: 3609415
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴
رضایی مطرح کرد:

خیرین به حوزه ساخت مساجد ورود پیدا کنند

گروه اجتماعی: معاون بهره‌وری اقتصادی اوقاف لرستان با اشاره به وجود دو هزار و 205 مسجد و حسینیه در استان، گفت: مردم و خیرین استان به‌سمت بهسازی و ساخت و تکمیل مسجدهای نیمه‌کاره حرکت کنند؛ چراکه توان مالی برای احداث برخی از این مساجد در اوقاف وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مسلم رضایی‌پور، معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان سه‌شنبه، 23 خرداد در جمع خبرنگاران از وجود دو هزار و 205 مسجد و حسینیه در استان خبر داد و گفت: احداث مسجد در استان بستگی به اعتبارات دارد. براساس اطلاعات سامانه جامع بقاع و موقوفات دو هزار و 205 مسجد و حسینیه در استان دارد.
وی اضافه کرد: اعتبارات داخلی اوقاف برای احداث مساجد بسیار کم است. بیشتر اعتبارات مربوط به این حوزه از محل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانداری به اوقاف تخصیص داده می‌شود.
رضایی‌پور ادامه داد: کمیته برنامه‌ریزی هر شهرستان اوایل تیرماه برگزار می‌شود و اعتبار تخصیص یافته از طرف استانداری بین مساجد این شهرستان‌ها توزیع می‌شود.
معاون بهره‌وری اقتصادی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان اضافه کرد: مساجد به‌صورت هیأت امنایی مدیریت می‌شوند و اعضای هیأت امنا نیز از طرف اوقاف مشخص می‌شود.
وی افزود: از خیرین استان تقاضا داریم که به حوزه ساخت مساجد در استان ورود پیدا کنند چراکه تعدادی زمین در شهرستان‌های استان وقف شده است اما اعتباری برای ساخت آنها وجود ندارد.
رضایی‌پور یادآور شد: مردم و خیرین استان به‌سمت بهسازی مساجد و تکمیل مسجدهای نیمه‌کاره حرکت کنند چراکه توان مالی برای احداث برخی از این مساجد در اوقاف وجود ندارد.
captcha