
علیرضا فتحیان، یکی از فعالان قرآنی کشورمان ضمن بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در مصلای امام خمینی(ره) در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در مورد شاخصهای ترویج فرهنگ قرآنی در کشور بیان کرد: شاخص ترویج فرهنگ قرآنی برخلاف آنچه که در جامعه رواج دارد و رفتارها را شاخص میدانیم، بینش است، و بینش به معنای اندیشه فقیه محور و مبتنی بر قرآن است.
وی در ادامه افزود: به استناد قرآن، اول هم باید خود افراد به فقه برسند و بعد از آن جامعه، خوب میشود. تا بخواهیم در فضای جامعه رفتارمحور باشیم از شاخصهای قرآنی خیلی خیلی دور هستیم، همچنین اگر این نمایشگاه به بینش مردم اضافه کند و کسانی که به اینجا میآیند این به این باور برسند که باید فقیهانه زندگی کند قطعا در ترویج فرهنگ قرآنی مؤثر بوده است.
این فعال قرآنی تصریح کرد: اگر زندگی ما فقیهانه نباشد مجرم هستیم، ما مجریم چون زندگی ما قرآنی نیست و فقیهانه زندگی نمیکنیم. با احتساب این موارد همه مجرم هستیم و اگر این نمایشگاهها فضایی فراهم کند که مردم با دین پژوهان گفتوگوهای رو در رو داشته باشند در این صورت جامعه رشد مییابد.
وی در ادامه افزود: جلسات سنتی قرآن هم بسیار تأثیرگذار است، به خصوص اگر به اهل بیت(ع) میپردازیم باید به قرآن هم بپردازیم، ضمن اینکه باید به صورت خلاصه تفسیر آیات نیز مطرح شود.