کد خبر: 3611002
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲

قرآن وسیله بیداری از طرف پروردگار است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر خانه قرآن شهری ثقلین تبریز، اظهار کرد: قرآن و آیات نورانیش وسیله بیداری و بینایی از طرف پروردگار است که به هر انسان آماده‌ای دید، روشنایی و نور می‌دهد.

مریم فتح الله زاده، مدیر خانه قرآن شهری ثقلین تبریز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: قرآن و آیات نورانیش وسیله بیداری و بینایی از طرف پروردگار است که به هر انسان آماده‌ای دید و روشنایی و نور می‌دهد.
وی افزود: قرآن صامت، با انسان، ارتباط برقرار نکرده و پیام رسانی نخواهد داشت، بلکه باید، قرآن ناطق بیاید و ترنم قرآنش، گوش و دل و جان را، نوازش داده و آیات را تفسیر نماید و با صورت ملکوتیش جان‌های مرده را، حیات جاودان، بخشد.
وی از فرموده حضرت محمد(ص) گفت و خاطرنشان کرد: پیامبراکرم(ص) می‌فرمایند: هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به فرشتگان و پيامبران و رسولان داده شده، براى اوست.
فتح الله‌زاده، با بیان اینکه صحیح خوانی، حفظ و مفاهیم از رشته های آموزشی این خانه قرآن تلقی می‌شوند، گفت: 40 قرآن آموز در رده‌های سنی خردسال، نوجوان و جوان در کلاس آموزشی حاضر می‌شوند.
وی افزود: خداوند يکتا، برای هدايت بندگانش راه‌های زيادی گشوده و مسيرهای هموار متعددی قرار داده است، تا بندگانش با تأمل در نشانه‌ها و آيات خداوندی که در همه آفريده‌هايش مانند نقطه‌ای نورانی می‌درخشد، راه راست و مستقيم را برگزيده و به سعادت دنيا و آخرت راه يابند.
مدیر خانه قرآن شهری ثقلین تبریز، کلاس معنوی قرآن را عاملی برای  عاشق شدن انسان دانست و تاکید کرد: کلاس معنوی قرآن انسان را با معرفت و عاشق می‌کند، هرکس می‌خواهد معنی عشق به الله را بفهمد، باید با کاروان قرآن و قرآنیان همسفر شود و جرعه‌ای از آن را بنوشد.

captcha