کد خبر: 3611522
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵

تأثیر رسانه در گسترش معروف و جلوگیری از منکرات اجتناب‌ناپذیر است

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان با اشاره به تأثیر رسانه در گسترش معروف در جامعه گفت: تأثیر رسانه ملی در گسترش معروف و جلوگیری از منکرات اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت الاسلام محمدرضا اسماعیلی، صبح امروز در جلسه هم اندیشی و هماهنگی جهت اجرای برنامه های رسانه ای در حوزه امر به معروف،  ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزنده صدا و سیمای استان، نقش صدا و سیما را در الگوسازی و هدایت جامعه مهم و ارزنده ارزیابی کرد و گفت: صدا و سیما و رسانه‌ها نقش مهمی در اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارند.

وی اظهار کرد: صدا و سیما با همراه کردن کارشناسان، صاحب نظران، برنامه سازان و عوامل تولید، نقشی تأثیرگذار در آموزش، فرهنگ سازی، گسترش معروف و جلوگیری از منکرات ایفا کند.

مدیرکل صدا و سیمای خلیج فارس نیز در این جلسه بیان کرد: برنامه های صدا سیما غالباً غیر مستقیم مربوط به امر به معروف و نهی از منکر است و امر به معروف و مصادیق آن جلوه بارز برنامه‌های تولیدی این مرکز است .

مهران جلایی تاکید کرد:  هدف صدا و سیما ، امر به معروف، الگو سازی و هدایت مردم بر اساس نیاز و مصلحت جامعه است که امیدواریم با تعامل هر بیشتر با ستاد امر به معروف استان بتوانیم برنامه های هدفمند و زود بازده در راستای نهادینه نمودن این واجب الهی در صدا و سیمای خلیج فارس داشته باشیم.

captcha