کد خبر: 3612857
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰

نماز عید فطر به امامت آیت‌الله نعیم‌آبادی در بندرعباس برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرانی: قائم مقام ستاد نماز جمعه بندرعباس گفت: نماز عید سعید فطر به امامت آیت‌الله نعیم‌آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان در بندرعباس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، محمد جلالی ظهر امروز در نشست خبری اعلام کرد: نماز عید فطر امسال همانند سنوات گذشته در خیابان‌های مقابل مسجد جامع(مصلی قدس) برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه نماز عید فطر از ساعت 7 صبح اقامه می شود، از نمازگزاران خواست برای شرکت در نماز عید فطر، مهر، سجاده و زیرانداز همراه داشته باشند.

جلالی با بیان اینکه هماهنگی های لازم با سازمان اتوبوسرانی برای ایاب و ذهاب نمازگزاران صورت گرفته است، اظهار کرد: فطریه روزه داران نیز در ایستگاه های پیش بینی شده در محل برپایی نماز توسط کمیته امداد جمع آوری می‌شود.

وی با اشاره به باز بودن درب مدارس همجوار برای استفاده از سرویس های بهداشتی این مراکز آموزشی، عنوان کرد: ایستگاه های صلواتی ویژه ای نیز از سوی سپاه و اداره کل آب و فاضلاب برپا خواهد شد.

captcha