کد خبر: 3613039
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰

فرش عشق در نمایشگاه قرآن کریم تبریز

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفیس‌ ترین فرش قرآنی جهان اسلام موسوم به «فرش عشق» در نمایشگاه قرآن و عترت تبریز به نمایش گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، نفیس‌ ترین فرش قرآنی جهان اسلام موسوم به «فرش عشق» که توسط دانشگاه هنر اسلامی تبریز طراحی و اجرا شده در نمایشگاه قرآن و عترت تبریز به نمایش گذاشته شده است.
فرش عشق در نمایشگاه قرآن کریم تبریز
این فرش به صورت دورویه و در رج‌ شمار 80 از پشم و ابریشم بافته شده است.
اندازه این فرش قرآن کریم 45 در 75 سانتی‌ متر است و در 76 برگ و 152 صفحه به خط عثمان طه بافته شده است. ضخامت هر برگ چهار میلی‌متر بوده و از رنگ‌های طبیعی و گیاهی در این اثر بهره گرفته شده است.
در این اثر هنری بسیار ارزنده، تمام 30 جزء قرآن در 76 ورق به صورت دورو با 62 میلیون گره، بافته شده است. هنرمندان تبریزی 6 سال زیر نظر دانشکده فرش دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز وقت صرف کردند تا چنین اثر هنری ماندگاری را خلق کنند.
captcha