کد خبر: 3613304
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲

۳۲ مؤسسه قرآنی در هرمزگان فعالیت دارند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم هرمزگان با اشاره به فعالیت مؤسسات قرآنی در استان گفت: ۳۲ مؤسسه قرآنی با برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی قرآن کریم در سنین مختلف در راستای توسعه و گسترش فرهنگ دینی و قرآنی در استان تلاش می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، ناصر جعفر زاده روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت موسسات قرآنی و نقش آن در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی اظهار کرد: این موسسات، به‌عنوان عضو کوچکی از جامعه نقش بسیار مهمی را در پیشرفت فرهنگ قرآنی و مهارت‌های زندگی ایفا می‌کنند.

وی از موسسات قرآنی به عنوان کارگاه کوچک انسان‌سازی یاد‌ کرد و افزود: برای رسیدن به اهداف مورد نظر در پیشرفت و ترقی فرهنگ اسلامی قرآنی در جامعه باید از ظرفیت این موسسات به خوبی استفاده کرد.

جعفرزاده همچنین افزود: 32 موسسه قرآنی نیز با برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی قرآن کریم در سنین مختلف در راستای توسعه و گسترش فرهنگ دینی قرآنی در استان تلاش می‌کنند.

مسئول دارالقرآن الکریم هرمزگان، با اشاره به نقش مربیان در تربیت نسل قرآنی تصریح‌ کرد: معلمان و مربیان قرآنی، بیشترین نقش را در رسیدن به اهداف مدنظر در زمینه گسترش فرهنگ دینی و بکارگیری آموزه‌های قرآنی در جامعه ایفا می‌کنند.

captcha