کد خبر: 3613521
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴

نماز عید فطر در 368 نقطه سیستان و بلوچستان اقامه شد

گروه اجتماعی: نماز عید سعید فطر صبح امروز، دوشنبه 5 تیرماه مصادف با اول شوال، در 368 مصلی شیعه و اهل سنت استان اقامه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، نماز عید سعید فطر صبح امروز، دوشنبه 5 تیرماه مصادف با اول شوال، در 368 مصلی شیعه و اهل سنت استان اقامه شد.
آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان، در خطبه‌های نماز عید فطر که در مصلی المهدی(عج) این شهرستان اقامه شد، گفت: عید فطر، روز شکرگزاری است، در این روز باید خدا را شاکر باشیم که توفیق یک ماه روزه و بندگی را به ما عطا فرمود.
وی ادامه داد: انسان‌های مؤمن که یک ماه رنج و لذت روزه را چشیده‌اند، در این روز چشم به امید و کرامت خداوند برای دریافت پاداش یک ماه عبادت و روزه داری خود دارند.
امام جمعه شهرستان زاهدان در ادامه با اشاره به حمله موشکی سپاه به مواضع داعش در سوریه، بیان کرد: این اقدام صحیح و به‌موقع پاسداران انقلاب اسلامی، پاسخی دندان‌شکن به تروریست‌ها بود و نشان داد که هر ترقه بازی از سوی دشمن، پاسخی کوبنده و سخت از سوی ایران اسلامی را در پی خواهد داشت.
نماز عید فطر در 368 نقطه سیستان و بلوچستان اقامه شد

نماز عید فطر در 368 نقطه سیستان و بلوچستان اقامه شد
captcha