کد خبر: 3613605
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۵
پاپی خبرداد:

برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن ترم تابستانه در مسجد دولتشاهی خرم‌آباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم مسجد دولتشاهی خرم‌آباد با اشاره به برگزاری کلاس‌های تابستانه آموزش قرآن ویژه تمامی سنین در مسجد علی دولتشاهی خرم‌آباد، گفت: در ایام رمضان امسال 200 بانوی خرم‌آبادی به‌صورت مستمر در برنامه جزءخوانی قرآن شرکت داشتند.

مهدی پاپی، مسئول دارالقرآن‌الکریم مسجد علی دولتشاهی خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: امسال همانند سال‌های گذشته در ماه پُرخیر و برکت رمضان برنامه‌های ماه مبارک رمضان در مسجد دولتشاهی منطقه پشت‌بازار خرم‌آباد باشکوه‌تر نسبت به سال‌های گذشته برگزار شد.                                
وی افزود: یکی‌از مراسماتی که این چندسال است به‌صورت مداوم برگزار می‌شود آیین جزءخوانی و هم‌خوانی قرآن است که هر ساله تعداد زیادی از قاریان و مرتلان ممتاز استان و کشور در این برنامه حضور پیدا می‌کنند و به تلاوت قرآن می‌پردازند.
پاپی ادامه داد: امسال این توفیق را داشتیم که از تلاوت شمار زیادی از قاریان ازجمله عزت‌الله گوشه‌ای، مسلم یادگاری، حجت‌الاسلام رضایی، محمد بیرانوند، رضا کرم‌زاده، ملکشاهی، محمد عربان، اصغر نصرتی، حامد داودی، مهدی حکیمی، مهدی پاپی، امین نیازی، امیرحسین خسروی، مبین جوان موتاب و حسین چراغی بهره‌مند شویم.
وی افزود: استقبال مردم، رمضان امسال از این مراسم بیشتر از سال‌های گذشته بوده است به‌طوری‌که آمار بیش‌از 200 نفر خانم و تعداد زیادی از نوجوانان در این مراسم هرروز حضور پیدا کردند و از انوار نورانی قرآن بهره‌مند شدند.
پاپی اضافه کرد: از طرف خیّر نیک‌اندیش و نیکوکار علی دولتشاهی هدایایی به افرادی‌که ثابت به این مراسم آمدند داده شده و همچنین به قاریانی که این مدت در این مراسم به تلاوت پرداخته‌اند هدایایی اهدا شد.
وی گفت: یکی دیگر از برنامه‌هایی که امسال بسیار باشکوه برگزار شد مراسم شب‌های قدر بود که حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محبی، از فضلای حوزه علمیه قم زینت‌بخش این محفل بود که از بیاناتش بهره‌مند شدیم.
مسئول دارالقرآن‌الکریم مسجد دولتشاهی خر‌آباد در پایان به برگزاری کلاس‌های تابستانه ویژه تمامی سنین در مسجد پرداخت که جزئیات این برنامه‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد.
captcha