کد خبر: 3614312
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان خبر داد:

آمادگی اعزام مسافران سرزمین وحی از فرودگاه بندرعباس

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان از آمادگی همه‌جانبه این فرودگاه برای پذیرش و اعزام مسافران به سرزمین وحی خبر داد و افزود: فاز یک بهسازی ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس بعد از ورود حجاج از زیارت بیت‌الله الحرام آغاز خواهد شد.

محمود امانی بنی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از هرمزگان، با اشاره به آمادگی همه جانبه این فرودگاه برای پذیرش و اعزام مسافران به سرزمین وحی گفت: تعداد مسافران امسال نسبت به سال 94 از 561  نفر به یک هزار و 610 نفر افزایش یافته است.

امانی افزود: تجهیزات و تمهیدات لازم برای این مهم اندیشیده شده و یکسری تسهیلات ویژه پرواز حجاج نیز در مدت زمان باقی مانده برای خدمات رسانی بهتر به مسافرین و مستقبلین این پروازها ارائه خواهد شد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان خاطرنشان کرد: حاجیان هرمزگانی با پرواز به مقصد مدینه و پس از آن در برگشت از مبدا جده سفر معنوی خود را انجام خواهند داد.

وی در خصوص بهسازی ترمینال یک فرودگاه بندرعباس بیان کرد: فاز یک بهسازی کلی و همه جانبه که مقرر بود از مرداد ماه سالجاری آغاز شود به اواسط شهریور ماه و پس از بازگشت مسافران از سرزمین وحی موکول شده و ادامه بهسازی این ترمینال تا 3 فاز با ایجاد تغییرات زیربنایی در چیدمان و افزایش چند برابری ظرفیت کنونی ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی بندرعباس در دستور کار قرار دارد.

captcha