کد خبر: 3614649
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷

«سایت‌های خوب برای بچه‌های خوب» در کتابخانه میثاق

کانون خبرنگاران نبأ: کتابخانه میثاق، با هدف آموزش و ارتقای سواد رسانه‌ای کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، برنامه «سایت‌های خوب برای بچه‌های خوب» را روز دوشنبه، 12 تیرماه برگزار می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، کتابخانه میثاق همزمان با جشنواره تابستانی تهران در فصل مهربانی و با شعار محوری «زندگی آموختنی است»، برنامه «سایت‌های خوب برای بچه‌های خوب» را با هدف آموزش سواد رسانه‌ای در فضای مجازی به گروه سنی کودک و نوجوان در راستای استفاده صحیح از ابزارهای نوین تکنولوژی و فناورهای جدید، در روز دوشنبه، 12 تیرماه، ساعت 16 برگزار می‌کند.
در این برنامه مهدی محمدیان از کارشناسان مجرب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به‌عنوان کارشناس مدعو، علاوه بر آگاهی‌بخشی به مخاطبان در مورد سواد رسانه‌ای، پیرامون شناخت ابزارهای نوین پیام‌رسان، هویت و سیاست‌های حاکم بر آنها، استفاده صحیح از پیام‌های مفید و کاربردی، سایت‌های معتبر و مناسب را نیز معرفی کرده و به سؤالات کودکان و نوجوانان پاسخ می‌دهد.
علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند به کتابخانه میثاق واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار آیت‌اله کاشانی، انتهای خیابان مهران، خانه فرهنگ میثاق مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 44082461  تماس بگیرند.
captcha