کد خبر: 3615450
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷
موسی‌نژاد خبر داد:

اختصاص 435 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به مددجویان استان مرکزی

گروه اقتصادی: مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی گفت: بیش از 435 میلیارد ریال به‌منظور سهمیه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی در سال جاری به بانک‌های عامل اختصاص داده شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، قنبر موسی‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه تسهیلات و کمک‌های کمیته امداد به محرومان قرض الحسنه و بلاعوض است، گفت: با پرداخت تسهیلات اشتغال مسیر توانمند سازی مددجویان هموار می‌شود.
وی با بیان اینکه ترویج سنت‌های حسنه الهی در بین آحاد جامعه از مهم‌ترین فعالیت‌های کمیته امداد به شمار می‌آید، اظهار کرد: بیش از 435 میلیارد ریال توسط بانک مرکزی به منظور سهمیه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان مرکزی در سال جاری به بانک‌های عامل اختصاص داده شد.
موسی‌نژاد با اشاره به وجود 2 هزار پرونده وام مددجویی در بانک‌ها گفت: مسئولیت اجتماعی و توجه به اقشار آسیب‌پذیر در بانک‌ها می‌تواند در کاهش فقر و ریشه کن شدن آن مؤثر باشد و مسئولان بانک‌ها  می‌توانند با پرداخت به موقع تسهیلات و عمل به تعهدات به ایجاد اشتغال و افزایش چرخه تولید کمک کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان گفت: نظارت فنی بر طرح‌های خود اشتغالی با هدف پیشگیری از انحراف سرمایه کاری خانواده‌های تحت حمایت توسط ناظرین بخش خصوصی و کارشناسان بخش اشتغال کمیته امداد انجام  می‌شود و درصد معوقات بانکی وام گیرندگان معرفی شده از کمیته امداد به دلیل عملکرد مثبت، نظارت‌های دقیق و هدایت درست به سمت تولید و اشتغال بسیار کم است.
موسی‌نژاد از کسب رتبه اول کمیته امداد در بحث ایجاد اشتغال روستایی در استان خبر داد و گفت: در بحث اشتغال روستایی کمیته امداد استان مرکزی  توانست در سال گذشته یک‌هزار و ۶۶۴ فرصت شغلی ایجاد کند و رتبه اول را در بین دستگاه‌های استان کسب کند.
مدیرکل کمیته امداد استان در پایان با بیان اینکه سال گذشته تعداد 2 هزار و ۷۲۴ نفر توانستند از تسهیلات اشتغال با اعتبار معادل ۳۶ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان استفاده کنند، گفت: کمیته امداد استان مرکزی در بحث ایجاد اشتغال، جذب تسهیلات بانکی از محل تسهیلات تبصره ۲۶ قانون بودجه رتبه پنجم کشوری، در تجمیع تسهیلات سفر ریاست جمهوری رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
captcha