به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شبستان نوشت: حجت الاسلام سمیع الله مردان رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: بیستمین دوره آموزشی ترجمه و تفسیر عمومی قرآن کریم با عنوان « طرح قرآنی بیّنات ۲۰» در این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این طرح آموزشی که با هدف نشر آموزه های عمومی قرآن کریم همزمان با مبارک رمضان در خرداد و تیرماه ۹۶ برگزار شد، قرآن آموزان و مبلغان دینی دارای گواهینامه قرائت سطح دو قرآن کریم در ۴۸ ساعت آموزشی با مفاهیم و ترجمه و تفسیر عمومی سوره مبارکه حشر آشنا شدند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل خاطر نشان کرد: این دوره آموزشی، شامل سلسله دروسی از تفسیر سوره مبارکه حشر بر مبنای کتاب تفسیر نمونه بود که در مؤسسه قرآنی جامعه بیت الزهرا(س) آران و بیدگل برگزار شد.
حجت الاسلام مردان با اشاره به اینکه آزمون پایانی این دوره شامل ۳۵ سؤال تستی و تشریحی در سالن اجتماعات مؤسسه بیت الزهرا(س) برگزار شد، تصریح کرد: به کسانی که حد نصاب نمره قبولی ۱۴ از ۲۰ را کسب کنند از سوی اداره تبلیغات اسلامی گواهی پایان دوره ترجمه و تفسیر مفاهیم عمومی قرآن صادر خواهد شد.
وی افزود: امید است با اجرای این گونه طرح ها، گام مؤثری در جهت عمومی ساختن تفسیر و فهم قرآن کریم برداشته شود و فرهنگ انسان ساز قرآن کریم بیش از پیش در جامعه گسترش یابد و در حیطه عمل متجلی شود.
طرح بیّنات، در واقع یک دوره ترجمه و تفسیر سوره های قرآن کریم است که هر سال یکی از سوره های قرآن کریم از سوی دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی انتخاب و مفاهیم آن به قرآن آموزان آموزش داده می شود. امسال بیستمین دوره این طرح با محوریت ترجمه و مفاهیم سوره مبارکه حشر در سراسر کشور برگزار شد.