کد خبر: 3615585
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۶

مبلغان دینی در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ وقف تلاش کنند

گروه فرهنگی: مدیر حوزه علمیه لرستان ایجاد وقف جدید و تلاش برای نهادینه‌سازی فرهنگ وقف بین مردم را یکی‌از مهم‌ترین رسالت‌های مبلغان عنوان کرد و گفت: روحانیان با برشمردن آثار و برکات وقف میان مردم به ایجاد موقوفات جدید متناسب با نیازهای جامعه اقدامات چشم‌گیری انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی میناپور، مدیر حوزه علمیه لرستان روز سه‌شنبه، 13 تیرماه در همایش فصلی روحانیون طرح هجرت بلندمدت استان لرستان که در اردوگاه حمزه سیدالشهدا(ع) خرم‌آباد برگزار شد، با اشاره به فعالیت مؤثر و مطلوب مبلغان طرح هجرت در روستاها و مناطق محروم، گفت: امروز طلاب و مبلغان جوان با حضور در روستاها علاوه‌بر تبلیغ دین، هم‌پای مردم در عرصه عمران و آبادانی روستاها نیز گام بر می‌دارند و یاری‌گر مشکلات روستاییان هستند .
وی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از طرف مقام معظم رهبری به «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» و نقش روحانیون در تحقق این شعار، افزود: مبلغان طرح هجرت باید منویات مقام معظم رهبری در چارچوب سیاست‌های نظام، شعار سال را سرلوحه اهداف تبلیغی خود قرار دهند.
میناپور اضافه کرد: مبلغان می‌توانند با عمران و آبادانی روستاها در ایجاد رونق تولید و اشتغال پایدار مؤثر باشند.
مدیر حوزه علمیه استان لرستان احداث مسجد و خانه عالم در روستاها را متذکر شد و گفت: امید می‌رود با احداث مساجد و خانه‌های عالم زمینه حضور مبلغان در روستاهای فاقد روحانی فراهم شود.
وی احیای موقوفات در حوزه‌های مختلف را از دیگر وظایف مبلغان برشمرد و اظهار کرد: مبلغان با احیای موقوفات متعدد در نقاط مختلف می‌توانند در رفع محرومیت و هزینه درآمد موقوفات براساس نیات واقفان قدم بردارند.
مدیر حوزه علمیه استان لرستان، ایجاد وقف جدید و تلاش برای نهادینه کردن فرهنگ وقف در بین مردم را از دیگر رسالت‌های مبلغان برشمرد و افزود: روحانیون با برشمردن آثار و برکات وقف در میان مردم به ایجاد موقوفات جدید متناسب با نیازهای جامعه اقدامات چشم‌گیری انجام دهند.
حجت‌الاسلام عیدی، جانشین کارگروه فرهنگی اجتماعی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه، نیز در این همایش با اشاره به این‌که مبلغان طرح هجرت با حضور خود در مناطق محروم همواره در ارتقاء فرهنگ و بصیرت دینی نقش بسزایی دارند، گفت: مبلغان با تبلیغ،تبیین و نهادینه کردن آموزه‌های دین اسلام و مکتب تشیع در بین افراد روستاهای دورافتاده و مناطق محروم توانسته‌اند به‌عنوان مشاور دینی و فرهنگی خدمات چشم‌گیری را در رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی به سنین مختلف در مناطق محروم ارائه دهند.
وی با اشاره به آثار و برکات طرح هجرت مبلغان اضافه کرد: طرح هجرت توانسته گامی مهم در راستای محرومیت‌زدایی فرهنگی و دینی در کشور بردارد به‌طوری‌که امروز مبلغان علاوه‌بر روشنگری دینی در حوزه‌های عمرانی و پیشرفت و آبادانی روستاها نیز خدمت دارند و به‌عنوان یاوران سازندگی در رفع غبار محرومیت از چهره روستاها و مناطق محروم نقش اساسی دارند.
حجت‌الاسلام محمد ولی‌پور، معاون تبلیغ حوزه علمیه استان لرستان نیز در این همایش با اشاره به این‌که مبلغان طرح هجرت با اخلاص و دلسوزی، رسالت تبلیغی خود را با اعزام در مناطق روستایی و محروم انجام می‌دهند، گفت: مبلغان طرح هجرت با وجود مشکلات در استقرار خود در این مناطق علاوه‌بر تبلیغ آموزه های دینی در پیشگیری از آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی در بین روستائیان نیز خدمات مطلوبی را ارائه داده‌اند، به‌طوری‌که همواره منشاء صلح و سازش در زندگی خانوادگی و کاری روستائیان هستند.
وی با بیان این‌که مبلغان طرح هجرت با علاقه وافر به تبلیغ در مناطق محروم همواره در ارتقاء دانش دینی و فرهنگی قشر جوان قدم برمی‌دارند، افزود: مبلغان با برگزاری برنامه‌های قرآنی، هیئات مذهبی و مناسبتی در طول سال سعی دارند جوانان را جذب مساجد نمایند و در تربیت قشری مؤمن و انقلابی کوشا باشند.
منبع: روابط عمومی حوزه علمیه لرستان
captcha