کد خبر: 3615712
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱

تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم

گروه جهاد و حماسه: فرهنگسرای گلستان پنج‌شنبه، 15 تیرماه در برنامه مذهبی روایت شیدایی با نام «در کوی نيكنامان» میزبان خانواده شهید مهدی حیدری شهید مدافع حرم خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ویژه برنامه «در كوی نيكنامان» با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی، باورهای دینی، ایجاد روحیه دفاع و شهادت در میان عموم مردم، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، بیان مواضع فکری و عقیدتی شیعه در فرهنگسرای گلستان برگزار می‌شود .

این مراسم با قرائت زیارت عاشورا و روضه‌خوانی و مداحی محمدباقر ربیعی، ذاکر اهل بیت(ع) آغاز خواهد شد و در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر سنگی از خانواده شهید تجلیل می‌شود.

شهید مهدی حیدری از شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) در ۲۱ دی‌ماه سال گذشته در سوریه و در جریان مبارزه به گروه‌های تروریستی و تکفیری به آرزوی دیرینه خود رسید و به خیل عظیم شهدا پیوست و پیکر مطهرش پس از پنج ماه به میهن بازگشت. در بخشی از وصیت‌نامه شهید حیدری آمده است: «من یک پاسدار با لباسی سبز برگرفته از علوی بودن رهبرم، امامم، سیدعلی خامنه‌ای هستم و با استعانت از خدای متعال و امام زمان (عج) که جانم به قربانش؛ امامی که در سن پنج سالگی بار سنگین من بچه شیعه نافرمان و گناهکار را به دوش کشید و چقدر از دست من خون جگر خورد. مولا جان شرمنده هستم، ببخشید که شما را این قدر خون جگر کردم. خدایا تنها تو اولیایت بودید که در سختی‌ها مرا همراهی و یاری‌ام کردید، یا صبور، یا رحمان، یا رحیم ایاک نعبد و ایاک نستعین.

مقاومت مرداني در قامت عباس‌های بی‌نام و نشانی که آنها را با نام مدافعان حرم می‌شناسيم و اين سوتر مقاومت مادرانی كه در نبود عباس‌های‌شان صبر را برايت معنا می‌كنند. مدافعان حرم رفتند تا بگويند: «كلنا عباسك يا زينب». روايت‌مان امروز، اگرچه تلخ اما به رشادت شیران سرزمين‌مان باز می‌گردد و به خود می‌بالیم. حكايت شهادت‌شان به ما می‌فهماند که شهادت را جز شهید نمی‌شناسد.»

علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند هر هفته پنجشنبه‌ها ساعت 7:30 به نشانی فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، فرهنگسرای گلستان مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 77815173 تماس بگیرند.

captcha