کد خبر: 3616028
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴
کرمیان مطرح کرد:

انسجام تشکل‌های قرآنی موجب ارتقاء بازدهی کار مؤسسات خواهد شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت استان کرمانشاه گفت: یکپارچگی در کار تشکل‌های قرآنی منجر به بالا رفتن بازدهی کار مؤسسات خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، محسن کرمیان، معاون قرآن و عترت استان کرمانشاه در نشست توجیهی ادغام اتحادیه‌های قرآن استان کرمانشاه به‌مدت زمان طولانی پروسه ادغام اتحادیه‌ها که بیش از 2 سال در دستور کار مسئولین مربوطه قرار گرفته اشاره کرد و گفت: تجمیع اتحادیه‌ها منجر خواهد شد تا کار پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به مؤسسات زیرمجموعه اتحادیه با سرعت بیشتری انجام شود.
وی از جمله اهداف برگزاری نشست توجیهی را آمادگی برای برگزاری انتخابات اتحادیه مدغم بیان کرد.
حجت‌محمودی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه قرآن و عترت استان کرمانشاه نیز در این نشست به تشریح جدول زمانبندی و مفاد اساسنامه اتحادیه مدغم پرداخت.
یادآور می‌شود، در این نشست توجیهی مدیران مؤسسات به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص این جلسه پرداختند.
captcha