کد خبر: 3616822
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷

پوشش اسلامی نیازمند محصولات متنوع

کانون خبرنگاران نبأ: یک کارشناس طراحی دوخت گفت: طراحی و تولیدات محصولات عرصه حجاب نباید تنها جنبه دوخت داشته باشند بلکه باید با نیازهای نسل جوان متناسب و جنبه کاربردی داشته باشند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ حجاب بانوان یکی از مسائل مهم در جامعه است که از عوامل مختلف تأثیر می‌پذیرد و بر جنبه‌های مختلف زندگی نیز تأثیر می‌گذارد؛ برای داشتن جامعه‌ای با محوریت دینی و سبک زندگی اسلامی، حجاب جایگاهی مهم در این عرصه دارد حجابی که باید پاسخگوی نیازهای نسل جوان امروز باشد و در کنار پوشش اسلامی از زیبایی و مد هم بهره برده باشد.
زینب نامی، کارشناس طراحی دوخت در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ بیان کرد: تولید محصولات خوب و کارامد در حوزه حجاب مستلزم ایده‌های جذاب و متنوع که با فرهنگ و پوشش اسلامی مرتبط باشند است.
وی با بیان اینکه محصولات ارائه شده باید جنبه کاربردی داشته باشد گفت: طراحی و تولید محصولات حجاب علاوه بر جنبه دوخت و زیبایی باید برای مصرف کننده کاربرد داشته باشد و نیازهای نسل جوان را تأمین کند.
نامی با بیان اینکه استقبال بیشتر از پوشش اسلامی و محصولات حجاب به عوامل مختلفی بستگی دارد افزود: نهادینه‌سازی در امر پوشش اسلامی و رعایت حجاب اسلامی، عاملی مهم و اساسی است که در این میان عواملی همچون، طراحی، دوخت و جنس محصولات، تنوع رنگ و راحتی محصول ارائه شده میتواند بسیار تأثیرگذار باشد.
وی افزود: تولید محصولات متنوع و جدید در عرصه عفاف و حجاب که تنها مختص به مدل‌های گوناگون چادر نسبت و طراحی مدل‌های ترکیبی را نیز شامل می‌شود میتواند میل و اشتیاق قشر جوان را به حجاب اسلامی بیشتر کند.
همچنین باید محصولات تولید شده در این حوزه علاوه بر تنوع از کیفیت و قیمتی مناسب نیز برخوردار باشد.
فاطمه بغدادی
captcha