کد خبر: 3616970
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹
دریکوند خبر داد:

تجهیز 45 دارالقرآن و کانون فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش لرستان

گروه فرهنگی: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به تجهیز 30 کانون فرهنگی و تربیتی، 15 دارالقرآن، 97 سالن ورزشی، 4 استخر ورزشی، 12 چمن فوتبال طبیعی و مصنوعی و 2 اردوگاه دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش از تمام ظرفیت‌ها استفاده می‌کند تا دانش‌آموزان بتوانند به‌درستی از برنامه‌های اوقات فراغت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، خدانظر دریکوند، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان امروز، 18 تیرماه در جمع خبرنگاران با بیان این‌که مهم‌ترین رویکرد آموزش و پرورش غنی‌سازی  اوقات فراغت  است، به تنوع رشته‌های پایگاه‌های اوقات فراغت اشاره کرد و گفت: دانش2آموزان متناسب با علائق، استعداد و نیازمندی خود از رشته‌های مختلف فرهنگی، هنری، قرآنی، ورزشی و آموزشی استفاده می‌کنند .
وی در ادامه به تعامل با سازمان آموزش فنی حرفه‌ای اشاره کرد و افزود: با همکاری اداره‌کل فنی و حرفه‌ای 15 مرکز فنی حرفه‌ای در ایام تعطیلات تابستان 75 رشته را در قالب طرح «هر دانش‌آموز، یک مهارت» به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند .
دریکوند در رابطه با برنامه‌های خاص مناطق روستایی و عشایری تاکید کرد: با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طرح‌های کتابخانه سیار و آموزش سفالگری ویژه  دانش‌آموزان روستایی و عشایری اجرا می‌شود .
وی به تجهیز 30 کانون فرهنگی و تربیتی، 15دارالقرآن، 97سالن ورزشی، 4 استخر ورزشی، 12 چمن فوتبال طبیعی و مصنوعی  و  2 اردوگاه دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش از تمام ظرفیت‌ها استفاده می‌کند تا دانش‌آموزان بتوانند به‌درستی از برنامه‌های اوقات فراغت بهره‌مند شوند.
دریکوند ادامه داد: متاسفانه برخی‌از والدین به‌خاطر جبران ناکامی‌ها خود فرزندان را مجبور به تحصیل در رشته‌های خاص می‌کنند که چون مطابق میل و استعداد دانش‌آموز نیست نمی‌تواند نتیجه مطلوبی هم برای فرزندان به‌دنبال داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: برنامه‌ریزی اوقات فراغت مختص آموزش و پرورش نیست و دستگاه‌های مختلفی در این زمینه وظیفه دارند.
دریکوند از دستگاه‌های اجرایی خواست با مشارکت و همراهی تلاش کنند تا ضمن پرهیز از موازی‌کاری برنامه‌های مطلوبی برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان اجرا کنند.
captcha