کد خبر: 3617156
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵

حجاب یک خواسته فطری است که محدود به اسلام نیست

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: حجاب به‌‌عنوان یک خواسته فطری است که محدود به اسلام نیست، خالق بشر که بر تمامی اسرار و رموز آفرینش عالم خبیر است؛ زیبایی، امنیت، رشد و تعالی انسان‌ها به‌ویژه زن را در عفاف و حجاب دانسته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام علی اکبر انصاری راد، شب گذشته در جمع خبرنگاران به تأثیر حجاب و عفاف بر کاهش آسیب اجتماعی اشاره کرد و گفت: حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی، این دو عامل باعث سلامت جامعه است و در صورت نبود این دو موجب به وجود آمدن مشکلات و اثرات مخرب زیادی در جامعه خواهد شد.

وی افزود: حجاب به‌‌عنوان یک خواسته فطری است که محدود به اسلام نیست، خالق بشر که بر تمامی اسرار و رموز آفرینش عالم خبیر است؛ زیبایی، امنیت، رشد و تعالی انسان ها به‌ویژه زن را در عفاف و حجاب دانسته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: مسئله حجاب که یک دستور دینی است از مسائل مهم جامعه ماست و با بسیاری از مسائل پیوند خورده و دارای ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.

حجت‌الاسلام انصاری راد با اشاره به نقش عفاف و حجاب در سلامت فردی و اجتماعی، عفاف را ارزش درونی و والای اخلاقی معرفی کرد که در اخلاق اسلامی جایگاه بسیار والایی دارد.

وی افزود: حجاب و عفاف در فرهنگ اسلامی از اهمیت، نقش و جایگاه ارزنده‌ای برخوردار است چنانکه در قرآن کریم آیاتی به تبیین و تشریح اهمیت، زوایا و حدود شرعی آن پرداخته شده است، همچنین در روایاتی از معصومین (ع) نیز این مهم مورد جدیت قرار گرفته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: اگرچه تاکنون در حوزه عفاف و حجاب، گام‌هایی اساسی اعم از تبلیغ از سوی مبلغان، برگزاری گفتمان‌های دینی و مشاوره‌ای، همایش‌ها، کارگاه‌های تخصصی و علمی، تدوین کتاب و مقاله، تولید نرم‌افزار، تحقیق و پژوهش و فعالیت‌های رسانه‌ای و مطبوعاتی برداشته شده است، اما واقعیت امر آن است که در اجرا و عمل به اهداف اساسی و مأموریت‌های قرآنی دست نیافته‌ایم و تا رسیدن به نقطه آرمانی و ایده‌آل راه طولانی در پیش داریم.

وی افزود: متأسفانه با وجود فعالیت‌های کمی و کیفی انجام شده، مظاهری از بدحجابی در برخی از مراکز تجاری، فرودگاه‌ها، پایانه‌های مسافربری، پارک‌ها و دیگر مکان‌های پرجمعیت مشاهده می‌شود که مسئولیت برنامه‌ریزان و دست‌اندرکاران حوزه فرهنگی به‌ویژه فرهنگ دینی را دوچندان می‌کند.

حجت‌الاسلام انصاری راد در پایان تصریح کرد: به نظر می‌رسد در حال حاضر یک خلأ اساسی در جامعه وجود دارد و آن موضوع امر به معروف و نهی از منکر که همان تذکر لسانی است و این دو عنصر مهم و قرآنی به خوبی در جامعه نهادینه نشده است، در واقع نظارت همگانی در حد یک تئوری به آن پرداخته شده است.

captcha